תינוק בן שנה ושלושה חודשים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תינוק בן שנה ושלושה חודשים
    אמא מודאגת
    13/10/2009

בני בן השנה ושלושה חודשים נמצא במהלך היום במסגרת חינוכית במשפחתון שמונה השנה כשלושה ילדים באותם הגילאים לערך בחודשיים האחרונים הביאה לידעתי המטפלת כי ישנו ילד שמכה את בני ללא הרף מושך לו בשער דוחף אותו וזה מגיע כבר למצב שכשבני רואה אותו מתקרב למשחק שהוא משחק בו הוא ישר מתרחק מוותר בישבלו ממש מפחד ממנו המטפלת ניסת להפריד בינהם וזה לא עוזר נכחתי יום שלם בגן והילד הצליח להכות את בני שמונה פעמים מבלי שהוא ניסה אפילו להחזיר הוא פשוט עומד ובוכה מה עלי לעשות לנסות לתת לו להתמודד על אף שלי קשה ? או שאולי להעביר לגן אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסים חברתיים

נעמה סבג שמש
    14/10/2009

היי,

3 ילדים בלבד הוא מס' בעייתי. עם מי ישחק בנך במצב שכזה?
    אין זה נכון לתת לילד בגיל כזה להתמודד לבד, אך נראה כי למטפלות אין את הכלים לכוון ולהדרך ולמנוע את המצב.
    כאמא, הייתי מעדיפה להרחיקו משם. אין סיבה שבגיל כזה יצטרך לספוג זאת. אם מס' הילדים היה גדול יותר אפשר היה לקיים הפרדה במשחקים ולשים אותם בקב' נפרדות.
    בשל העובדה שהמטפלות אינן פועלות נכון והן חסרות אונים, אני אישית הייתי מוותרת, עם כל הקושי שבעניין.

בברכה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו