ילדה שמנה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה שמנה
    גל
    13/10/2009

ביתי בת 4.5 , ילדה שמנה אך שמחה חברותית וחכמה. היום פרצה בבכי קורע לב ושאלה למה היא שמנה וכל הילדים רזים וקטנים ממנה.
    ניסיתי להסביר לה שיש ילדים שונים אחד שמן אחד נמוך ואחר עם משקפיים ושהיא מלאה ויפה וחכמה. זה לא עזר והיא לא הפסיקה לבכות ואמרה שהיא לא רוצה להיות שמנה ואפילו שהיא עושה התעמלות בחוג זה לא עוזר.
    שמעתי מספר פעמים שמכנים אותה שמנה ותמיד שיש משחקים שקשורים למשקל(נדנדה עם עוד ילד או ערימת ילדים)היא מרגישה את הדחייה של הילדים.
    אנחנו מנסים לטפל במצב כבר מגיל מאוד צעיר ללא הועיל המצב רק מחמיר .
    מה אני אמורה להגיד לה איך אוכל לחזק אותה ומה אני אמורה לעשות כאשר ילדים מכנים אותה שמנה בנוכחותי? האם לומר משהו? מצד שני אני לא יכולה לסתום לכל הילדים את הפה? מה יהיה בביה"ס כשאני לא אהיה?
    אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה שמנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא קיבלתי תשובה

גל
    14/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אים אתן לא יודעות לענות אז תפנו ...

גל
    16/10/2009

אותי למקום אחר , אל תיתנו לי לחכות לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה שמנה

סמדר ריינר
    16/10/2009

שלום גל,
    את מתארת מצב נוגע ללב, שלא נראה שיש לו פיתרון מעשי כרגע (את אומרת שהנושא מטופל ללא הצלחה). נראה לי שאת עונה לה יפה, מעבר לזה אפשר אולי לדבר עם הגננת שתדבר עם הילדים בגן על השונות שלהם ועל שכל אחד הוא אחר, ואף אחד לא רוצה שילעגו לו. יכול להיות שהיא תצטרך להתמודד עם הבעיה כל חייה, אבל ככל שהיא תגדל כך יהיו לה כלים למצוא את מקומה בחברה באמצעות כישורים אחרים שתפתח, זה לא אומר שלא ילעגו לה לפעמים, אבל זו לא חייבת להיות החוויה היחידה שתקבע את המצב החברתי שלה.ובודאי גם היום יש לה חוויות חברתיות אחרות, כדאי גם לשים עליהן את הדגש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו