טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני ובן זוגי החלטנו שאנחנו מתגרשים אחרי שנה שניסנו לעבוד על המערכת יחסים שלנו ללא הצלחה . רציתי לדעת איך אני יכולה להסביר לילדה בת 3 ,ילדה יחידה על הפירוק, באופן שהיא תפגע בצורה מזערית ,ואם כדי לערב פסיכולוג לילדים מחכה לתשובה דחופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני נמצאת באותו מצב ולכן מצטרפת להודעה זו , אך רק מוסיפה קצת... הבת שלי בת 5 כמעט, בוגרת מאוד ופיקחית.
שאלותיי: 1. מתי לספר? כמה זמן לפני עזיבת האבא את הבית? 2. מה לומר? (נדמה כאילו שהיא לא מרגישה בכלל במתח מכיוון שהוא קיים בשגרת היומיום אצלנו בבית... חוסר תקשורת ופשוט "ברוגזים"). 3. איך באמת מתמודדים עם התגובות???
תודה מראש, אסנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד