מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הכלב נדרס. איך מספרים לילדים?הדר14/10/2009
אתמול בלילה נדרס הכלב שלנו שנמצא איתנו כשנה. בן בית לכל דבר...
יש לנו 3 בנות - בנות 6, 4 ושנה. איך מספרים להן דבר כזה? אמרו לי להגיד שהלך לאיבוד ואולי מישהו אחר לקח אותו וכשלא יחזור כמה ימים, להגיד שנדרס.
קצת קשה לי עם לא להגיד אמת ואני לא ממש יודעת מה הדרך הנכונה.
אשמח לייעוץ בנושא
תודה,
אמא עצובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהר כלב חדש !!
אהרון14/10/2009אני לא מומחה , אבל עברתי מקרה דומה עם חתול ובני שהיה בין שנתיים וחצי .
כיוון שהיה ברור שנחזיק חתול נוסף לאחר שהראשון נדרס , מיהרתי להביא גור חתולים חדש .
לאחר הדריסה , במשך שלושה או ארבעה ימים השתדלנו לא לדבר על החתול , כשהילד שאל אמרנו שהוא כנראה מסתובב (החתול שלנו היה יוצא המון לבד וחוזר ).
הבאתי בלילה את החתול החדש , ובבוקר אמרתי לילד שיש לנו חתול חדש ממש חמוד .
הוא התלהב ולרגע שכח את הקודם , נדמה לי שלאחר יומיים שלושה אמרתי לילד שהחתול נדרס "כי הוא לא שם לב לכביש " (ניצלתי את המקרה כדי להמחיש כמה מסוכן הכביש ) , אנני יודע מה הילד חשב באותו זמן אבל לא הבחנתי בהתנהגות חריגה .
אני חושב שלילדה הגדולה (בת 6 ) אפשר לספר אבל אולי להתחיל בכך שאת רוצה שהיא תבוא איתך לבחור כלב חדש ולשתף אותה בבעיה שלא לספר לאחיות הקטנות , כשתביאו את הגור החדש ההמולה סביבו כבר תשכיח את הכלב הקודם במעט , לאחר מספר ימים אפשר להגיד לאחיות האחרות .
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)