מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשורה לאמאשיר15/10/2009
שלום. אני אמא לילדה בת שנה ו שמונה, אני מטפלת בה בבית ובאה אלי עוד ילדה אשר אני מטפלת בה באופן קבוע. יש לי 2 שאלות.
1. יש ערבים שהיא לא מוכנה לישון כשאנחנו מצפים ממנה, וכשזה קורה היא בוכה בלי הפסקה בחדרה לבד, (מידי פעם אנחנו נכנסים לראות שהכול בסדר ויוצאים) היא עדיין ממשיכה לבכות וזה יכול לקחת שעות או עד שכואב לנו הלב ואנחנו מוציאים אותה, מה שכן אני לא חושבת שהיא עושה זאת כמניפולציה מכיוון שכשהיא עייפה היא מבקשת לישון ולא מרגישים אותה עד הבוקר. וכך גם שנת הצהריים שלה. אני ובעלי בחילוקי דעות. אני חושבת שהיא לא עייפה ולא מצליחה להירדם ולכן היא בוכה וכדאי להוציא אותה איתנו לסלון לעוד שעה ואחר כך היא לא עושה בעיות. מה לדעתכם נכון ומה כדאי לעשות. (בעלי רוצה שבשעות הערב אחרי 21:00 להיות רק איתי בלי בלגאן)
2. אני אמורה ללדת בחודש הבא ולפעמים היא רוצה אותי ורק אותי. בעלי אבא נהדר והיא אוהבת אותו מאוד אך זה לא תמיד עוזר. כשהיא עייפה, רעבה, צמאה, או כואב לה משהוא זה רק אני. ושאלתי היא האם אני צריכה לפנות להם זמן לבד בלעדיי כדי שיהיה קל יותר אחרי הלידה (לא אוכל להתפנות אליה 24 שעות) או שלא יהיה לזה משמעות? האם יש משהוא שאוכל להכין אותה לשינוי הזה? אני מסבירה לה אבל אני יודעת שהיא לא מבינה אותי.
אשמח לקבל תשובה מקצועית וגם תשובות גם מבעלי ניסיון
תודה מראש שיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יענו לי בסוף?
שיר20/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)