התנהגות במשחק עם חברים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות במשחק עם חברים
    חסוי
    15/10/2009

הבת שלי בת 5 כשמוזמנים אליה חברות התלונה העקרית מהחברות שלה ואני גם רואה את התנהגותה של בתי שהיא צועקת מרימה קול מחליטה קובעת במה כול אחד ישחק וכו ממש מפקדת.
    איך אני אמורה להגיב? נסיתי להסביר לבתי וזה לא עוזר יוצא שהיא נעלבת והמשחק נהרס והחברות לא רוצות להמשיך לשחק איתה.
    אני ראיתי באמת שהיא ממש משתלטת על אופן המשחק מה יהיה ואיך ולי בתור אמא לא נוח עם זה במיוחד שזה נגמר בהעלבות ובכי מצד בתי.
    נ.ב. אני יודעת שגם שהיא הולכת לחברות הן מחליטות בבית שלהם (וזה נאמר לי אתמול ע"י בתי)אבל בתי לא חוזרת הביתה בגלל שהיא לא רוצה להמשיך לשחק והחברה לא בוכה זה רק אצלי בבית נגמר בסטואציות לא נעימות .מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות במשחק עם חברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות במשחק עם חברים

סמדר ריינר
    16/10/2009

שלום אסנת, אם זה קורה רק בבית אולי זה בגלל שביתך מרגישה רכושנית כלפי הטריטוריה שלה והמשחקים שלה. זה דבר טבעי בגיל שלה. אולי אפשר קצת לרכך זאת אם מדברים איתה על כך שהדברים שלה תמיד יישארו שלה וזה דווקא כיף שהחברות שלה יכולות ליהנות מזה כי זה סימן שהיא מארחת טובה ונדיבה וכיף לבוא לבית שלה, ואחר כך כולם יחזירו הכל למקום וזה יישאר שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו