עישון נרגילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עישון נרגילה
    גל
    16/10/2009

לפני כחודש גיליתי (דרך הסטוריית האיי.סי) שהבן שלי וחבריו מעשנים נרגילה.
    שוחחתי איתו והסתבר שאכן כן וזה התחיל עוד מל"ג בעומר....
    מאחר וסבל גם מבעיות משמעת בביה"ס - אסרתי עליו יציאות באותו שבוע תוך כדי שיחות רבות
    על נושא העישון נרגילה וההתנהגות וכיצד יש לקבל אחריות על העתיד וההווה וכו'.
    בני הבטיח לי שהוא לא יעשן יותר גם אם יעשנו סביבו ושהוא ישתדל לשנות את התנהגותו בביה"ס.
    עברו שלושה שבועות ושוב קיבלתי טל' ממורה שהוא מפריע במהלך השיעור ושהוא לא עובד כלל ולא הגיש שעורים וכו וכו.
    נכנסתי לאיי.סי ושוב גיליתי שהם עדיין מעשנים נרגילה.
    מה עליי לעשות? האם כדאי להגביל את יציאותיו? (הוא טיפוס חברתי מאוד שהפעילות החברתית חשובה לו בצורה ממש משמעותית). כיצד עליי להתנהג כעת? להעניש? להגביל? לתת דרור וחופש גם ולמרות שהוא שוב מאבד משמעת ושליטה על חייו?
    לתגובתכם אודה,
    גל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עישון נרגילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עישון נרגילה

סמדר ריינר
    16/10/2009

גל שלום,
    לא כתבת מה הגיל של בנך, אני מנחשת שהוא מתבגר. בכל אופן, את מתארת את ההתלבטות אם לתת חופש או להגביל אבל אלה לא האפשרויות היחידות. יש אפשרות אחת חשובה שלא ברור לי אם ניסית והיא לברר איתו מה קורה לו. לא בנימה נוזפת ומאוכזבת בהכרח שישר תגרום לו להתגונן או לחילופין להגיד לך מה שאת רוצה לשמוע רק כדי שיהיה שקט, אלא ממקום באמת מתעניין, יכול להיות שהוא מתריע דרך ההתנהגות שלו על מצוקה כלשהי, ואת זה צריך לברר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו