מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה להורים בתהליכי גירושיןדנה18/10/2009
אני ובעלי בתהליך גירושים, שעתיד להסתיים בחודשיים הקרובים, אבל הוא עדיין מלא בכעס כלפיי, לגבי העזיבה שלי והוא מרבה להשתמש בכינויים לא יפים כלפיי ולא עונה לטלפונים כשהילדה אצלו. כל זה לא נראה לי חריג עד אשר הגננת סיפרה לי כי ביום שישי האחרון דיווחה לו שהילדה היתה קווצ'ית ושאלה אותו אם הכל בסדר איתה. הוא כמובן לא ידע מה לא בסדר איתה כי היא היתה אצלי ביומיים שלפני כן , ובכל זאת ענה לגננת: הכל בסדר גמור.
הגננת לא ידעה שלא ידעתי מכך ועוד הוסיפה שהילדה בוכה כשהאב בא לקחתה מן הגן בימי שישי אליו.
רציתי להתייעץ מה עליי לעשות ולמי לפנות על מנת שהוא יקבל את ההדרכה הנכונה לגבי הקשר איתי לגבי צרכיה הבסיסיים של ילדתינו. או האם להניח לדבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה להורים בתהליך גירושים
ליאת גרוס20/10/2009שלום דנה
חלק מהבעייה בגירושים הוא שאת מאבדת חלק מהשליטה לגבי מה שקורה עם הילדה. מנסיוני עם זוגות גרושים -אם תעירי לו או תציעי לו לפנות להדרכה הוא רק יכעס יותר ויתרחק יותר . אני מציעה שלא לאמר לו דבר. במקביל נסי להגיע עימו למצב של יחסים קורקטים וסבירים כמה שיותר מהר. ככל שהיחסים בינכם יהיו טובים יותר כך יהיה קל יותר לילדה והיא פחות תיקרע בין הנאמנות לשניכם. פעלי איפה שיש לך שליטה.אל תאמרי דבר רע על האב. תני לה לגיטימציה להיות עצובה. הרגיעי אותה ששניכם אוהבים אותה. עודדי אותה ללכת לאבא ותסבירי לה מתי את תקחי אותה.חישבי איתה על דברים כפים שיהיו לה שם. אל תשדרי שאת לא רוצה שתלך אבל אין לך ברירה.
תני לזמן לעשות את שלו...
קראי חומר בנושא
מקווה שדברים יסתדרו עם הזמן...
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)