מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 6שירה18/10/2009
בני בן ה6 עכשיו בכיתה א ' יש לו 2 אחיות קטנות אחת בת שנתיים והשניה נולדה עכשיו הכל התחיל לפני חצי שנה שמנו לב שהוא מאוד אוהב להציק אך לא רק לאחותו אנחנו באמת הורים שמחבקים ומנשקים אך אין ספק שאחותו לקחה ממנו את ההצגה . לגבי השניה כרגע הוא מפגין אהבה. מעבר להצקות לפעמים שמטריד אותי ואני לא יודעת איך להתמודד עם זה ,שמעירים לו על דבר מה הוא מתעצבן נזרק לספה ומתחיל לילל זה בא לידי ביטוי גם בשיעורים אם הוא עושה טעות ואני מעירה לו הוא מתעצבן ונזרק לספה ובוכה הוא לא מוכן לקבל הערות ואני מסבירה לו שכולם בני אדם אין מושלמים והחוכמה לעלות על הטעות ולתקן אותה הוא אומר כל הזמן אני עושה טעיות וההסברים שלי לא עוזרים מעבר לזה אני שמה לב שסה"כ הילדים אוהבים אותו הוא מראה עצמאות הולך לבד וחוזר לפי בקשתו מבית ספר שההורים מתפלאים ממנו הוא בחוג אומניות לחימה שמאוד טרם לביטחון שלו הוא יודע בדיוק מה הוא רוצה הוא מביע את עצמו יפה אנחנו באמת משתדלים לעטוף אותם באהבה ונשיקות כל הזמן אך ההצקות לפעמים והקושי לקבל ביקורת משגע אותי אנחנו רוצים לקנות לו ספריה שיעשה שיעורים בחדר ואפילו לרשום אותו לעוד חוג שהוא ביקש הוא באמת מקבל הכל וסה"כ הוא ילד מקסים מה עלי לעשות חשבתי על פסיכולג , יועצת ? יש לציין שבתקופה האחרונה יש לו חלומות רעים והוא ניגש אלי למיטה ואומר היה לי חלום סיוט דוגמה גנבים וכו' האם זה מצביע על משהו או שזה נורמלי אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 6
שירה23/10/2009אשמח לקבל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד בן 6
סמדר ריינר23/10/2009שלום סיגל,
את מספרת בתאור המפורט שלך כמה אתם נותנים לילד, ונראה שיש מאמץ גדול לרצות אותו וזה לא עוזר. פחות אני יכולה לשמוע בתאור שלך מה בנוגע לגבולות בבית שלכם. בנוגע לטעויות את עונה לו נכון ויפה, אבל זה לא מרגיע אותו. יכול להיות, וזו רק השערה, על סמך הנתונים המעטים שיש בידי, שהילד תופס אותכם קצת כמרצים וחלשים, ואולי יש לכם אשמה כלפיו על כך שהוא "נאלץ" להתמודד עם הולדת אחיותיו, ומתקשים לראות אותו מתוסכל לפעמים, בלי לנסות לפצות אותו ולהרגיע אותו כל הזמן. אם זה העניין כדאי לשים לב לאשמה שמפעילה אתכם ולהתרגש פחות כל פעם שהוא לא מרוצה ממשהו ולשים גבול ברור להצקות. זה לא סותר שאפשר לדבר איתו על מה שקשה לו, אבל לא מתוך עמדה שיכולה להתפרש על ידו כהתחננות שהוא יפסיק להיות לא מרוצה, ושאי אפשר לשאת את התסכול שלו. אם אתם לא מצליחים לבד, כדאי לפנות להדרכת הורים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)