מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן 9יעל18/10/2009
שלום רב,בני בן 9. השבוע הוא הוזמן למסיבת יום הולדת ויומיים לפני הוא הודיע לי שהוא חולה וכל מיני תירוצים למה "לא כדאי" שהוא ילך למסיבת יום ההולדת של הילד שלומד איתו בחוג ולומד בבית ספר אחר. לאחר שהסברתי לבני שכדאי שהוא ישתף אותי בסיבה האמיתית...הוא שיתף: באחד הפעמים שהוא היה בקאנטרי השכונתי, בעת מקלחת במלתחות הבנים, היתה "לפתע" ילדה בגילו שהיתה במלתחות הגברים וראתה לו את הבולבול (כדבריו את "המשהו הפרטי"). לדבריו הילדה התקלחה עם אביה במלתחות של הגברים (תמוה בעיני שבגיל כזה זה כך ועוד במלתחות ציבוריות..אך זה אינו עניני). לאחר מכן הוא אמר שהיא פעמיים הצביעה עליו עם חברה וכנראה מלמלה משהו כגון "זה הוא שראיתי לו". הוא בתחושה שצוחקים/לועגים לו והוא לא רוצה יותר ללכת לקאנטרי השכונתי על מנת להימנע ממפגש פוטנציאלי עם הילדה ומכריה מהחשש שילעגו לו. ניסיתי לדבר על ליבו אך כנראה לא בהצלחה רבה ואכן הסכמתי כי לא ילך ליום ההולדת. כמו כן אמרתי לו שהוא לא עשה שום דבר רע והיא זו שחדרה לפרטיות שלו , משפטים כגון "אז היא ראתה לך את הבולבול..מה קרה" - לא עובד , הוא בכה כשאמר שהוא "בחיים לא ילך לקאנטרי יותר בגללה ובגלל הלעג שהוא חש. מה לעשות? מה לומר לו . היום קיבלתי הזמנה ליום הולדת נוסף עם ילד מהבית הספר השני, ובטוח שוב הוא לא ירצה ללכת. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לקבלת תשובה
יעל20/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 9
סמדר ריינר20/10/2009שלום יעל,
נראה לי שעשית טוב, הדבר היחיד שאולי אפשר עוד להגיד הוא שדברים כאלה קורים, לא רק לו, ואי אפשר כל הזמן לתת לזה לנהל אותנו, עם הזמן גם הילדה תשכח, וגם הוא ואי אפשר לעסוק בזה כל הזמן, יש עוד דברים שקורים. אם זה לא עוזר, הייתי מניחה לזה ומוותרת, אלא אם זה באמת לא עובר לו, ממשיך להגביל אותו בפעילויות ואולי אף מתרחב לתחומים נוספים שמהם הוא מתחיל לפחד, אז כדאי לקחת אותו לטיפול, כדי להתגבר על הטראומה שכנראה נוצרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)