עבודה עם ילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עבודה עם ילדים
    חסוי
    19/10/2009

שלום אני התחלתי עבודה בתור סייעת לגלאי 3 לפנכן עבדתי עם תנוקות. תמיד חשבתי שאני טובה ומתאימה זה נכון אבל כשהתחלתי לעבוד יש משהיא בגיל שלי שעובדת איתי שממש יש לה את המקצועיות הזאת הילדים רוב הזמן מקשיבים לה וכשהיא מרכזת אותם למשחקי קופסא הרבה ילדים מצטרפים ונשארים בריכוז אצלה. אני אתמול ישבתי עם קבוצה שהתעופפה לה מהר נשארתי רק עם 3 ילדים הרגשתי לא נוח (הגננת ראתה אותי) ואני מתחילה כבר להרגיש חוסר בטחון שאולי זה לא מתאים לי כמו שחשבתי או שמא תוכלו לתת לי טיפים שיעודדו את רוחי.
    איך לגרום עניין במשחק?איף לתפעל כך שישארו רגועים?איך לגרום לילד שיקשיב לך?כי כשאני פונה אליהם יש ילדים שפשוט "בורחים לי" ואז אני מוותרת מה לעשות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבודה עם ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבתי את היושר שלך . אני בטוחה שאת

נ
    19/10/2009

אני בטוחה שאת אדם נפלא , ואני בתור אמא יכולה להגיד לך שעדיף גננת סייעת כמוך מאשר גננת שוטרת . בטוח שאותך אוהבים הילדים הרבה יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!שימח ועודד אותי מה שרשמת

חסוי
    21/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו