בעיה ללכת לשירותים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה ללכת לשירותים
    dana
    19/10/2009

אני אמא לילד בן חמש וחצי, הוא הולך לגן חובה. הוא ילד מאוד נבון וחכם

הבעיה היא שהוא לא אוהב ללכת ל"כל" שירותים,הבעיה הזאת נמצאת כבר מזמן,אני מרגישה שיש לו פחד כאשר מוריד את המים בשירותים אחרים שלא רגיל להיכנס אליהם כמו כן הוא מרגיש שכל המקומות האחרים חוץ ממה שיש לנו "מגעילים".

המקרה הגרוע ביותר קרה היום בבית הספר כאשר המורה ראתה שהוא לא מרגיש טוב ומנסה להתאפק,אמרה לו להיכנס לשירותים והוא סירב עד שהגיע למצב שהוא לא יכול להתאפק יותר נכנס לשירותים אך לא בזמן ו"כמעט" פספס.

אני מודאגת מכך מאוד שהוא מנסה להתאפק כל עוד הוא בבית הספר.אשמח מאוד לקבל ייעוץ מהיר לעניין זה

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה ללכת לשירותים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתם אותי??

dana
    19/10/2009

היי
    אני צריכה ייעוץ לבעיה זו
    מקווה שלא שכחתם אותי!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגוף שלי!

סימה וינטראוב
    20/10/2009

ערב טוב לך אמא יקרה
    מתוך מה שאת מספרת ,בנך מרגיש חסר בטחון להכנס לשירותים שהם לא בביתו,אני מאמינה שזאת לא הבחירה שלו בגלל שסתם כך הוא החליט,צריך לבדוק ממתי התחיל להגיב כך,וכמובן איזה חויה לא נעימה גרמה לו להרגיש כך,ולמצוא כלים על מנת להעניק לו תחושת בטחון ,מאחר וזה פוגע באיכות חייו ותפקודו ומקרין על הדימוי העצמי שלו בסביבה.

בכל דרך שתבחרי חשוב לצעוד איתו צעד אחר צעד עם איש/ה מקצוע שבנך התחבר אליהם על מנת שישתף פעולה לפתרון הקושי שלו.

בברכה
    סימה וינטראוב
    מאבחנת ומטפלת מוסמכת בפסיכותרפיה גופנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו