בעיית הסתגלות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיית הסתגלות
    מירב
    19/10/2009

שלום,

יש לי ילדה בת שנה וחצי.
    בתחילת ספטמבר התחילה ביתי ללכת למשפחתון. היא לא הצליחה להשתלב במשפחתון זהתבטא בכך
    שהיא לא אכלה כלום מ-7 בבוקר ועד 16.00 ורק בכתה לפרקים.
    אתמול לאחר היסטריה מצידה בדרך למשפחתון וחוסר הסתגלות החלטנו לשנות לה מסגרת.
    שאלתי היא כזאת.
    הרופאה שלה טוענת שחייבים להשאיר אותה בבית ולא לשלוח אותה למסגרת נוספת.
    האם זה מומלץ? יש לציין שאנחנו עובדים .

תודה מראש
    מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית הסתגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף !דחוף!דחוף!

מירב
    20/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית הסתגלות

ליאת גרוס
    20/10/2009

שלום מירב
    הייתי מנסה את המשפחתון החדש אבל לאט ובהדרגה. עוד לא להרים ידיים. אולי משהו היה בעייתי במשפחתון עצמו.אם זה ממש לא הולך ניתן לשקול מטפלת בבית.

בהצלחה

ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כניסה לגן

נעמה סבג שמש
    20/10/2009

היי מירב,

מי זו הרופאה שלה? רופאת משפחה? מה הסיבות שהביאו אותה לכך?
    לאיזה מסגרת אחרת אתם שוקלים להכניסה, האם ההכנה לגן נעשתה בצורה מובנית ובריאה? האם הפרידה נעשתה בצורה הדרגתית?
    אתם מוזמנים לקרוא מאמרים בנושא באתר שלי או באתר זה.
    בדקו את עצמכם לפני כניסה מחודשת כדי לדעת היכן היתה הבעיה. הייתי בודקת גם אם אפשר לעזור לילדה בהסתגלות מחודשת לגן הנוכחי. אם לא- בדקו אם היא מתאימה כבר למסגרת כזו או עדיף שעדיין תהיה אצל מטפלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשיי הסתגלות

מירב
    21/10/2009

שלום ותודה על העזרה,
    רופאת המשפחה של ביתי היא זו שהמליצה לי לא להכניס אותה למסגרת שוב, וזאת מכיוון שהיא לא אכלה כלום כל היום והיא טוענת שזהו גיל קריטי בהתפתחות הילדה.
    ביתי היתה איתי בבית שנה וחודשיים ומכאן הקושי הרב.
    בתחילת ספטמבר רשמתי אותה למשפחתון של העירייה עם 4 ילדים נוספים , ההסתגלות היתה בהדרגה, אך ביתי לא הפסיקה לבכות מהרגע שיצאתי איתה בבוקר מפתח הבית והיתה בהיסטריה מוחלטת. יש לציין ששאר הילדים היו רגועים ומאושרים. כמו כן כשראיתי שקשה לה הייתי איתה במשפחתון ימים שלים, כשהייתי איתה היא היתה מאושרת, שיחקה אכלה ולא רצתה ללכת הביתה, אך כאשר עזבתי אותה היא היתה נתקפת היסטריה.

חשבנו להכניס אותה למעון בו יש 10ילדים בגילה עם 2 מטפלות. האםהדבר מומלץ?

מירב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו