חרדת נטישה/פרידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • חרדת נטישה/פרידה
    ירדנה
    19/10/2009

    לפני כחמישה ימים חליתי בשפעת ואני בבידוד, בני בן השנתיים שסיים לא מכבר דלקת ריאות נלקח מהגן ישירות לבית הסבא והסבתא ושהה שם עם בעלי. כעבור שלושה ימים בעלי נסע ובני נשאר לבד.במהלך התקופה האחרונה(שלושה חודשים אחרונים)עבר בני שינויים רבים:מעבר דירה, גן חדש, טיסה בנפרד שלי ושל בעלי לחו"ל בפרקי זמן של שבוע עד שבועיים.אני חייבת לציין שברגע זה אני במצב היסטרי להחזיר את ילדי הביתה לסביבתו הקבועה כי אני חוששת שהוא משלם מחיר רגשי מאוד גבוה על סביבה משתנה כל הזמן ועל העלמות הוריו.עד עכשיו שוחחנו עימו בטלפון וכעת הוא מסרב.אשמח לעצתכם המיידית.האם ילד בן שנתיים וחודש שמדבר ג'יבריש זה בנורמה?

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת נטישה/פרידה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • ילד לבד

    ליאת גרוס
    20/10/2009

    שלום ירדנה
    ילד בן שנתיים וחצי שמדבר ג'יבריש זה לא בנורמה. האם מדבר רק כך או שבמקביל גם מדבר מילים?
    מה שאת מתארת אינו חרדת פרידה או נטישה אלא תגובה נורמלית למצב לא נורמלי.
    את צודקת שהילד חווה הרבה מעברים. חשוב לעשות מאמץ ליצור עבורו, עד כמה שאפשר ,חיי שגרה במקום אחד רצוי עם דמויות קבועות.
    זה בסדר שהוא לא רוצה לדבר בטלפון. הוא כועס וזה לגיטימי. סביר שכאשר החיים יחזרו למסלולם, יעבור לו והאמון בכם יחזור.
    איפה שאת יכולה לשלוט במצב- עשי הכל כדי להקל עליו. הכל. איפה שאת לא יכולה לשלוט. קבלי את המצב כפי שהוא ובלי ייסורי מצפון. ככה זה . את כבר תמצאי דראך לפצות בהמשך.

    העיקר שתהיי בריאה.

    ליאת ג

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו