בעייה בפרק ב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעייה בפרק ב
    ששש
    21/10/2009

שלום לכן אני אלמנה פלוס 2 מתבגרות 16 ו21 יש לי חבר זה 8 שנים אנחנו לא מתגוררים יחד אך באותה עיר , ביתי הבכורה בקשר טוב איתו אך הצעירה מסרבת להתקרב או לדבר איתו הוא מנסה להתקרב אלייה אך בעקבות העבר איתו נפגעה מהילדות שתמיד התלונן עלייה שאינה מקבלת אותו ,ואינה אוהבת אותו בקטנותה אף הייתה מקללת אותו עכשיו התבגרה אך מסרבת אף לומר לו שלום לציין שאינו מנסה לבלות איתן , ההתקרבות היחידה שלו היא לדבר ותו לא ,ביתי הצעירה מאזינה לשיחות הפרטיות שלנו ומציינת תמיד שהיא כועסת והוא פוגע בי למרות שזה לא נכון ,שוללת אותו בכל מצב ומסרבת לשבת עימנו בחגים יותר נכון איתו ,למרות שכשחלתה לקח אותה למיון דאג לה כמה וכמה פעמים, דבר לא עוזר אני ממש וגם הוא רוצים לגור ביחד אך בלתי אפשרי לעשות כן במיוחד שהבת הגדולה עוברת לגור אם חבר קבוע שלה ובטח שאני לא מצליחה לשכנע את הבת הצעירה ,הוא מצידו חוגג להן ימי הולדת אך מעבר לזה מאום אינו עוזר בפרנסה ולא מביא להן שום מתנה במשך כל השנים ,ניסיתי ללכת ליועץ משפחתי ואף פסיכולוג אך הבת מסרבת להגיע איתי או איתנו ביחד ובכלל שוללת את הנושא של טיפול או ייעוץ קשה לי ואני אובדת עצות,מצד שני אני שואלת את עצמי האם להשאר אם אדם שעד היום לא עזר כלכלית במאום ולא טרח אף שהילדות היו קטנות והתייתמו לתת להן איזו שמחה או לטייל איתן וחוץ ממסעדה שאכלנו ביחד אם 2 הבנות, והבת הצעירה אינה מוכנה בכלל לשמוע עליו במיוחד לאחר שהתגנב לאוזנה רצוני לגור עימו ,ובמיוחד שנצטרך בעצם לעבור אליו כי הבית שלנו קטן יותר איני יודעת מה לעשות אני והוא מסתדרים בסדר גמור אך אני בדילמה האם לוותר על הזוגיות ,להעמיד לה אולטימטום דבר שמפחיד אותי כי יש לה בעיות נפשיות קלות עקב העבר מה עושים איזשהוא רעיון בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה בפרק ב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך קצר

ששש
    21/10/2009

אגב לדעת בנותיי הוא אגרסיבי נכון שאנחנו חונכנו אחרת וואינן רגילות לאופי שלו ולמרות השנים אומרות שהוא אדם יהיר ומתנשא כך חשבתי גם אני בעבר עד שהכרתי אותו לעומק איני יודעת איך מציינים בעברית אדם שונה מאיתנו בושה לומר אך גדל באוירה שונה משלנו בעברית מכנים את זה שלוך נדמה לי הנימוסים שלו גסים אינו מתכוון לפגוע אך זה מה שהוא ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרק ב'

סמדר ריינר
    21/10/2009

שלום ששש,
    נשמע מהתאור שלך שאת בעצמך יש התלבטויות לגבי הקשר ושהן לא קשורות רק לבת שלך. אם את תחליטי שאת מעוניינת בקשר, ואת מעוניינת שבן זוגך יגור איתך, זוהי החלטה שלך וביתך תצטרך לקבל אותה, נראה שהגבולות בבית לא ברורים וזה בא לידי ביטוי בהאזנה של ביתך לשיחות הפרטיות שלך ולמשקל שאת מייחסת לחוות דעתן של הבנות על הקשר. נראה לי שכדאי לפנות לייעוץ לגבי הבת הקטנה ולגבי ההורות איתה בלי קשר לבן הזוג, ולקב החלטות לגבי בן הזוג בלי קשר לבת שלך.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסמדר

ששש
    21/10/2009

פענחת את המצב נכון ויפה ממני ואת צודקת,במידה ואחליט הבעייה באיך להעביר את הילדה לבית שלו היא גדולה ומסרבת בכל תוקף ,ובכל מקרה מאיימת שתלך לקבסית בית ספר ותבקש לגור בפנימייה אם נעבור דבר שלא רצוי מבחינתי ,נראה לי שאני זו שצריכה ללכת לפסיכולוג ולפתור קודם הכל ביני לבין עצמי עזרת לי תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו