שאלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה
    איה
    21/10/2009

אני אמא לשניים בת שנתיים ו 10 חודשים ובן חודשיים וחצי
    נשואה לאיש צבא שלא מגיע כל יום הביתה
    גרה קרוב מאוד לאמא שלי, הילדים מכירים אותה ונשארים אצלה בלעדיי (הגדולה לפחות)
    בימים שבעלי אינו חוזר הביתה אני הולכת לישון אצל אמא שלי, היא גרה מרחק הליכה מביתי ו בתי הגדולה נהנית שם ומרגישה בבית במלוא מובן המילה.
    היא יודעת שהולכים לסבא וסבתא ונהנית מהביקורים ומן הלינה, אין לה בעייה לישון שם גם בלעדיי, בימי שישי לאחר סעודת השבת היא מבקשת מזה חודשיים לחזור אליהם הביתה ולישון עימם....

האם אני מרעה לילדיי בסידור זה? האם אני גורמת להם נזק כלשהו?

אודה על עזרתך....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

סמדר ריינר
    21/10/2009

שלום איה,
    "מרעה" לילדייך זו מילה חזקה מדי. אין בהכרח "נזק" קשה ובלתי הפיך בסידור הזה. עם זאת יכול להיות שכשאת הולכת להורים מתקבל הרושם שאת לא רואה בעצמך ובילדים משפחה בפני עצמה, ואת חוזרת להיות בעצמך ילדה שלהם יחד עם ילדייך, ובאופן הזה ילדייך כשהם מחפשים הורים מתרגלים לחפש את הורייך ולא את הוריהם. יכול להיות שיהיה נכון יותר להעזר בהורייך בשעות הפעילות ולחזור כל יום לישון כמו משפחה נפרדת בבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו