"שמחה מוגזמת"

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• "שמחה מוגזמת"
    שרית
    21/10/2009

שלום רב,

אני מקווה שלא תחשבי שאני פולניה אבל, כנראה שעודף רגישות שלי מביאה אותי לשאלה הבאה:

בדר"כ אני נמצאת עם ביתי בת השנה ועשרה חודשים כל יום אחרי הגן ועד שעת השינה. בשבועיים האחרונים, בעקבות סידורים ולקראת רכישת דירה, יצא מספר פעמים בהן היא שהתה או עם אביה או אחת מן הסבתות אחה"צ וגם עם שינה כך שהיא לא ראתה אותי הרבה שעות. לא ניכר שזה משפיע עליה באופן מיוחד מלבד העובדה שלפעמים היא חיפשה אותי בבית וקראה לי לפני שהלכה לישון. נהפוך הוא. כשאני באה לאסוף אותה היא צוחקת מעבר לרגיל והיום בגן היא נפרדה מאביה ללא כל בעיה (בדר"כ זה קשה לה) ורצה בגן הלוך ושוב צוחקת ומאושרת. השאלה היא: האם היא מפתחת מן מנגנון הגנה עצמית של OVER צחוק בגלל שהיא לא רואה אותי או שאני מפתחת שיגעון גדלות? יש לציין שאני נמצאת לאחרונה במתח רגשי לקראת רכישת דירה ולכן אני יותר רגישה לשינויים במצבי הרוח שלה.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    "שמחה מוגזמת"

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמחה מוגזמת

סמדר ריינר
    21/10/2009

שלום שרית,
    נראה לי שבאמת מוקדם מדי לקבוע האם יש פה דפוס, בסך הכל נעדרת כמה פעמים, והילדה נשארה עם דמויות מיטיבות שהיא מכירה, לא הייתי ממשיכה ומסיקה מכאן מסקנות מרחיקות לכת. אין ספק שאת מאוד חשובה עבור ביתך, אבל לא הייתי מקשרת באופן אוטומטי בין התגובה הזו לבין מספר העדרויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שרית
    21/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו