מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- "שמחה מוגזמת"שרית21/10/2009
שלום רב,
אני מקווה שלא תחשבי שאני פולניה אבל, כנראה שעודף רגישות שלי מביאה אותי לשאלה הבאה:
בדר"כ אני נמצאת עם ביתי בת השנה ועשרה חודשים כל יום אחרי הגן ועד שעת השינה. בשבועיים האחרונים, בעקבות סידורים ולקראת רכישת דירה, יצא מספר פעמים בהן היא שהתה או עם אביה או אחת מן הסבתות אחה"צ וגם עם שינה כך שהיא לא ראתה אותי הרבה שעות. לא ניכר שזה משפיע עליה באופן מיוחד מלבד העובדה שלפעמים היא חיפשה אותי בבית וקראה לי לפני שהלכה לישון. נהפוך הוא. כשאני באה לאסוף אותה היא צוחקת מעבר לרגיל והיום בגן היא נפרדה מאביה ללא כל בעיה (בדר"כ זה קשה לה) ורצה בגן הלוך ושוב צוחקת ומאושרת. השאלה היא: האם היא מפתחת מן מנגנון הגנה עצמית של OVER צחוק בגלל שהיא לא רואה אותי או שאני מפתחת שיגעון גדלות? יש לציין שאני נמצאת לאחרונה במתח רגשי לקראת רכישת דירה ולכן אני יותר רגישה לשינויים במצבי הרוח שלה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמחה מוגזמת
סמדר ריינר21/10/2009שלום שרית,
נראה לי שבאמת מוקדם מדי לקבוע האם יש פה דפוס, בסך הכל נעדרת כמה פעמים, והילדה נשארה עם דמויות מיטיבות שהיא מכירה, לא הייתי ממשיכה ומסיקה מכאן מסקנות מרחיקות לכת. אין ספק שאת מאוד חשובה עבור ביתך, אבל לא הייתי מקשרת באופן אוטומטי בין התגובה הזו לבין מספר העדרויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שרית21/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)