מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בעייתיאמא21/10/2009
שלום רב .יש לי בן בן 11+שהוא תאום.כבר מכתה א' בעלי ואני מתמודדים איתו עם בעיות של שקריםבכל מיני נושאים שבעיקר קשורים לבי"ס, אי הכנת ש"ב,הפרעות בכיתה, ואף מקרי אלימות בבי"ס. הוא ילד מקסיםחכם בצורה בלתי רגילה (אפילו אובחן כמחונן) ורגוע בבית ,עם ציונים מעולים.כמובן שמורידים לו ציונים על אי הכנת ש"ב.היה מס' חודשים בפגישות אצל פסיכולוגית שלא נראה שתרמה משהו...נראה לי שהוא סובל מחוסר בטחון, ונגרר לשטויות של חבריו לכיתה..אני חברה במכבי.לא מוצאת פסיכולוג פנוי באזור מגורי.(מרכז)לפני חופשת סוכות הוא איים על חבר מהכיתה עם מספריים, לאחר שחבר נוסף אמר לו לעשות את זה!ביה"ס דורש טיפול, וכמובן דיווח על המקרה ללשכת הרווחה בעיר שבינתיים לא פנו אלינו.בעלי ואני אנשים נורמטיביים לחלוטין ,ובטח מגנים כל מקרה כזה. הוא נענש,בשלילת מחשב וטלויזיה וכו' ,אך נראה שלעונשים הללו אין כל משמעות..אני כבר לא יודעת מה לעשות.. אפילו אתמול הוא שיקר אותנו בנוגע לש"ב, ורק התחלנו את השנה.אנחנו בודקים לו את השיעורים אבל מסתבר שהוא מצליח לחמוק!אני די מיואשת. לא יודעת מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד עם בעיות.
סמדר ריינר21/10/2009שלום אמא,
כמו שראית שיניתי בכותרת שלי את ההגדרה מ"ילד בעייתי" לילד עם בעיות, כמו שאמרת, הוא ילד מחונן ובבית הוא רגוע, אין סיבה לסמן את כולו כ"בעייתי", ככל שהוא מסומן כך, הוא גם מתנהג כך.
נראה לי שבהחלט אתם זקוקים לעזרה, אם אין לכם אפשרות כלכלית לפנות למטפל פרטי, אפשר לפנות לתחנה ציבורית באיזור מגוריכם בחינם או בתשלום מסובסד.אתם זקוקים לדעתי גם להדרכת הורים באותו מקום. אתם יכולים להתייעץ עם פסיכולוגית בית הספר לגבי מקומות ציבוריים שבהם אפשר לקבל טיפול בעירכם, היא בטוח נמצאת עם מקומות כאלה בקשרי עבודה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)