בעיה שאני חייבת לה תשובה מהר ...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה שאני חייבת לה תשובה מהר ...
    ענבר
    21/10/2009

שלום ,
    אני בת 13 וחצי, אני מאוד אוהבת כלבים אבל יש לי בעיה כל פעם אני משכנעת את ההורים שלי לקנות לי כלב(או כל חיה אחרת), וכשהם קונים וכשהכלב פתאום מגיע אלי הביתה אני כאלו רוצה אותו אבל משהו גורם לי לא לרצות אותו וגורם לי לעייפות ולתשישות ולחרטה על כך שביקשתי אותו. אבל אני מאוד אוהבת כלבים ואני רוצה שיהיה לי כלב שוב פעם. ואני רוצה לדעת מה הבעיה הזאת ואיך אפשר לפתור אותה. אני מאוד רוצה כלב עכשיו . (בקשר לכלב שהבאנו, החזרנו אותו ) והבעיה הזאת הייתה גם עם שרקן שהבאנו ותוכים. ואני לא מבינה מה הבעיה ?

בבקשה תעזרי או תעזור לי.

ענבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחריות בגיל העשרה

נעמה סבג שמש
    21/10/2009

ענבר שלום,

לא קל לקבל כזו אחריות גדולה, ולעתים אנחנו "נכנעים" לקושי.
    את צריכה לדעת שאם את מבקשת בעל חיים עלייך להיות אחראית לגביו, ולהבין שללא טיפולך הוא לא ישרוד.
    כנראה שאת נמצאת בשלב בחיים בו סדר העדיפויות שלך אחר.

תסלחי לעצמך על ה"פספוס" ודעי שאינך מוכנה עדיין בקבלת אחריות שכזו.
    אולי כדאי לנסות קודם לטפל בחיה וירטואלית קודם לכן. למיטב ידיעתי יש היום משחקים שכאלה. זה יעזור לך לרכוש נסיון ולקבל אחריות ולראות מה תוצאות מעשייך.
    כשתחליטי , תוכלי לקבל על עצמך אחריות זו.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ענבר
    22/10/2009

תודה רבה, עזרת לי מאוד . :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו