מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה שאני חייבת לה תשובה מהר ...ענבר21/10/2009
שלום ,
אני בת 13 וחצי, אני מאוד אוהבת כלבים אבל יש לי בעיה כל פעם אני משכנעת את ההורים שלי לקנות לי כלב(או כל חיה אחרת), וכשהם קונים וכשהכלב פתאום מגיע אלי הביתה אני כאלו רוצה אותו אבל משהו גורם לי לא לרצות אותו וגורם לי לעייפות ולתשישות ולחרטה על כך שביקשתי אותו. אבל אני מאוד אוהבת כלבים ואני רוצה שיהיה לי כלב שוב פעם. ואני רוצה לדעת מה הבעיה הזאת ואיך אפשר לפתור אותה. אני מאוד רוצה כלב עכשיו . (בקשר לכלב שהבאנו, החזרנו אותו ) והבעיה הזאת הייתה גם עם שרקן שהבאנו ותוכים. ואני לא מבינה מה הבעיה ?
בבקשה תעזרי או תעזור לי.
ענבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחריות בגיל העשרה
נעמה סבג שמש21/10/2009ענבר שלום,
לא קל לקבל כזו אחריות גדולה, ולעתים אנחנו "נכנעים" לקושי.
את צריכה לדעת שאם את מבקשת בעל חיים עלייך להיות אחראית לגביו, ולהבין שללא טיפולך הוא לא ישרוד.
כנראה שאת נמצאת בשלב בחיים בו סדר העדיפויות שלך אחר.
תסלחי לעצמך על ה"פספוס" ודעי שאינך מוכנה עדיין בקבלת אחריות שכזו.
אולי כדאי לנסות קודם לטפל בחיה וירטואלית קודם לכן. למיטב ידיעתי יש היום משחקים שכאלה. זה יעזור לך לרכוש נסיון ולקבל אחריות ולראות מה תוצאות מעשייך.
כשתחליטי , תוכלי לקבל על עצמך אחריות זו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ענבר22/10/2009תודה רבה, עזרת לי מאוד . :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)