עזרה...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה...
    מריאנה
    22/10/2009

שלום, אני אם לילד בן 4 וחצי.

לבני יש בעיות רגשיות שמתבטאות בפעילות השוטפת בגן ובבית.

בני אינו משתף פעולה עם הגננת לא באופן מוחלט.

יושב מאט זמן בפעילות מסויימת. זקוק להמון תיווך, איסוף והכוונה.

רמת הריכוז שלו בינוני מינוס.

מה עליי לעשות בכדי שהוא ישתף יותר פעולה, ישב יותר זמן והאם הדבר מצביע על בעיית התנהגות, אולי קשב וריכוז?

תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה

סמדר ריינר
    22/10/2009

שלום אתי,לא ברור מהשאלה שלך האם גם בבית הילד נראה לך חסר ריכוז או שזו רק תלונה של הגננת. לא ברור האם התחיל השנה גן חדש, האם זה גן עם הרבה ילדים וכו'. הילד עדיין קטן ואולי הוא זקוק לעוד זמן של הסתגלות, לא ברור לי מה הגננת עשתה כדי לאסוף אותו והאם זה עוזר. לא ברור לי גם אם זו רק חוות דעתה של הגננת או שגם מישהו מהצוות המקצועי, למשל פסיכולוג של הגן ראה אותו וחושב כך גם.בקיצור יש מעט מדי אינפורמציה בשלב מאוד התחלתי של השנה הייתי מחכה קצת ושמה לב גם מה קורה בבית ונמנעת מלהתחי להלחיץ את הילד שיישב יותר או משהו כזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך..

מריאנה
    25/10/2009

סמדר שלום,

גם בבית הוא מתנהג כך.

זאת השנה השניה שלו בגן,ישנם 31 ילדים.

גם צוות מקצועי (פסיכולוגית,מרפאה בעיסוק,גננת,וגננת שיח) חווה את דעתו על בני.

הקושי העיקרי:

קושי בריכוז,ושיתוף פעולה.

תודה על עזרתך.

אתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד בגן

סמדר ריינר
    25/10/2009

שלום אתי,
    אם יש חוות דעת ש צוות מקצועי כל כך רחב, אין ספק שהם יודעים על הילד יותר מאיש מקצוע בפורום מזדמן וכדאי להקשיב להם.
    בנוגע למה שאת יכולה לעשות בבית, אני לא יודעת כמה נהוג אצלכם בבית לעשות דברים יחד עם הילד (עבודות יצירה, הקראת סיפור וכו') במידה וזה לא נעשה, כדאי להשקיע בו בכיוון הזה, בהתאם לסבלנות שלו. יכול להיות שאחד על אחד באופן הדרגתי הוא יכול לשתף פעולה יותר.
    חשוב לברר בגן מהם התכניות שלהם לגביו, מעבר לאבחון שהם עושים, האם יש להם דרך לסייע לו, באמצעות תשומת לב אישית מדי פעם, גננת שיח או כל פיתרון אחר שנראה להם מתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו