מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- "ילדיי המאומצים"נטלי17/09/2007
ילדיו של בעלי בני 10 - 11 עברו להתגורר עימנו לשני חודש
הילדים מוזנחים מאוד מהרבה בחינות מעולם לא קיבלו חום ואהבה אכפתיות עזרה והכוונה
לא היו להם חברים לפני המעבר אלינו מעולם לא היה להם מה שיש לכולם לדוגמא אופנים מחשב משחקי חשיבה או משחקים את רוב זמן הם היו מבלים מול הטלויזיה בערוץ הופ או טלנבלות
היום לאחר המעבר אלינו אנחנו דורשים מהם הרבה יותר והם מוכנים לתת הבעיה היא שיש להם בעיות קשות שאנחנו לא יודעים לטפל בהם
הילד מדבר לעצמו רוב הזמן הוא עפיפון מהלך המורה מצלמת לו את שיעורי הבית כי הוא לא מספיק להעתיק מהלוח עד היום הוא לא חושב שזה שיעורים אלא סתם דפים הסביבה לא מעניינת אותו בכלל והוא לא מרוכז בשום דבר מלבד הרצונות שלו
הילדה מנסה לקנות את חבריה במתנות ההבנה שלא בכל תחום שאופת לאפס בלימודים היא ברמה מאוד נמוכה לגילה ולכל גיל
היום קיבלתי טיפ מאישה מקסימה שאמרה לי לקבל איבחון מפיסכולוג ילדים האם פסיכולוג יוכל להיות הפתרון במקרה שלנו ? אם כן אשמח לקבל שם של פסיכולוג ילדים באזור מרכז הארץ ולשמוע חוות דעת מה עלי לעשות בכדי לעזור להם אני מרגישה שכל מה שאני נותנת לא מספיק וצריך לתת יותר מצד שני אני פוחדת לתת הכל ביום אחד ואז הל לא יוכלו להכיל את הכל בבת אחת ולא ידעו איך להתמודד עם זה
תודה האמא החורגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדים חורגים לאלוהים
שרון באומל17/09/2007שלום נטלי
האכפתיות שלך נוגעת ללב.
אני ממליצה באופן דחוף לגשת לייעוץ אצל פסיכולוג. אני לא מכירה כ"כ את האפשרויות במרכז הארץ, אבל אין בעייה לברר דרך האינטרנט או דרך לישכת רווחה וגם דרך קופ"ח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)