מה עושים????

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה עושים????
    ישראלה ישראלי
    22/10/2009

שלום.
    לפני כ-4 שנים התגרשתי כאשר בני היה בן 8 חודשים.
    בני בחזקתי מאז הגירושין ועד היום.
    התחתנתי לפני חודש ובני (שמו גל) מאז הנישואים מתנהג בצורה שונה מאוד(לא מקשיב לי, כועס, מורד, עצבני, אלים) מדי פעם אומר שהוא רוצה לעבור לגור אצל אביו.
    אני מרגישה שמאז הנישואים בני השתנה מקצה לקצה ואני מבינה שיש לזה קשר ישיר לנישואי השניים.
    חשוב לציין כי בני בחודש האחרון עלה לכיתה א' שזה שינוי מצב נוסף שהוא חווה ויכול להיות שגם השינוי הנ"ל תורם להתנהגותו.
    אשמח לקבל טיפים כיצד להתנהג איתו ע"מ שיחזור לעצמו מצד אחד ומצד שני שלא יתפנק יותר מדי וינצל את המצב בכדי לקבל את מבוקשו.
    דבר נוסף: קשה לי מאוד להעיר אותו בבוקר לביה"ס(40 דק' מרגע שאני מנסה להעיר אותו). ניסיתי כבר מספר שיטות ולא הולך. אשמח לקבל גם פה טיפים ע"מ שהדבר יקל עליו ועליי בבוקר.
    אשמח לקבל תשובה לפנייתי היות וקשה לי מאוד נפשית להתמודד עם הדברים. אינני מקצועית בכדי
    לדעת כיצד להתמודד עם מצבים אלו.
    תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים????

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נישואים שניים ומעהר לכיתה א'.

סמדר ריינר
    22/10/2009

שלום ישראלה,
    ראשית יש אי בהירות לגבי הזמנים, אם בנך היה לפני 4 שנים בן 8 חודשים, הוא צריך להיות כרגע מקסימום בן 5, זה קצת מוקדם לכיתה א', כך שאו שיש טעות בזמנים או שהוא קצת קטן לכיתה א...
    בכל אופן בנך בודאי מרגיש שמקומו ובלעדיותו אצל לא מובטחים יותר. הוא צריך להיאבק על מקומו מחדש בתקופה מאוד רגישה בחייו בה הוא זקוק למלוא כוחותיו כדי להסתגל למעבר לבית הספר, ולדרישות שלו. מה שבא לו לעשות זה פשוט להישאר לישון וזהו:-)
    קודם כל צריך לשוחח איתו על השינויים ולהראות לו שמבינים את הקושי שלו. כמו כן, כדאי למצוא דרך לבלות איתו זמן לחוד ולהעניק את התמיכה ותשומת הלב להן הוא זקוק שחלק מהן אולי אבדו לו בזמן האחרון כשכולם היו עסוקים בענייני חתונה וכשחבר חדש נוסף למשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו