אני לא מבינה את אמא!!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני לא מבינה את אמא!!!!
    אורין
    22/10/2009

היא לא מרשה לי קולה והיא רוצה שאני יעשה הליכון ואני בדיכאון היא לא נותנת לי מה שאני רוצה לעשות לצאת עם חברות כן וכל הזמן היא צועקת עליי שאני לא עושה כלום ושאני צריכה להרזות וזה מציק לי

עזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לא מבינה את אמא!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה עם אמא

סמדר ריינר
    22/10/2009

שלום אורין,
    את אומרת שאת לא מבינה את אמא, אבל אוי בעצם מה שמציק לך זה שאמא לא מבינה אותך, את רוצה שיקבלו אותך כמו שאת, גם אם את לא רזה ושיתנו לך לעשות דברים שילדים עושים בגילך, כמו ללכת עם חברות, ואת מרגישה שלאמא יש כל הזמן טענות אלייך, וזה מעליב ולא נעים. לא כתבת מה גילך, אני מנחשת שאולי את בגיל ההתבגרות, וזה מצב מאוד טבעי שיש מתח בין ההורים והילדים בגיל הזה, ואף אחד לא מרוצה מהשני.
    אולי תנסי לדבר עם אמא בשקט, מתי שאתן לא רבות ותגידי לה מה מפריע לך, אם זה לא עוזר אולי תבקשי ממנה שתלכו לייעוץ כדי לנסות להסתדר קצת יותר טוב.
    גם לא ברור לי אם אבא שלך בתמונה ומה עמדתו בעניין, אולי ניתן לפנות לעזרה גם אליו.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו