טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היא לא מרשה לי קולה והיא רוצה שאני יעשה הליכון ואני בדיכאון היא לא נותנת לי מה שאני רוצה לעשות לצאת עם חברות כן וכל הזמן היא צועקת עליי שאני לא עושה כלום ושאני צריכה להרזות וזה מציק לי
עזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אורין, את אומרת שאת לא מבינה את אמא, אבל אוי בעצם מה שמציק לך זה שאמא לא מבינה אותך, את רוצה שיקבלו אותך כמו שאת, גם אם את לא רזה ושיתנו לך לעשות דברים שילדים עושים בגילך, כמו ללכת עם חברות, ואת מרגישה שלאמא יש כל הזמן טענות אלייך, וזה מעליב ולא נעים. לא כתבת מה גילך, אני מנחשת שאולי את בגיל ההתבגרות, וזה מצב מאוד טבעי שיש מתח בין ההורים והילדים בגיל הזה, ואף אחד לא מרוצה מהשני. אולי תנסי לדבר עם אמא בשקט, מתי שאתן לא רבות ותגידי לה מה מפריע לך, אם זה לא עוזר אולי תבקשי ממנה שתלכו לייעוץ כדי לנסות להסתדר קצת יותר טוב. גם לא ברור לי אם אבא שלך בתמונה ומה עמדתו בעניין, אולי ניתן לפנות לעזרה גם אליו. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד