טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי בת בת ארבע שנים בזמן האחרון היא פוחדת בלילה מאוד שאלתי אותה מה קרה היא סיפרה לי שהיא חולמת חלומות רעים על אריה שבא אלינו הביתה לפי האתרים באינטרנט היסברתי לה שהוא בגן החיות וכו וגם תוך כדי צחקתי ואמרתי לה תהיי את המכשפה ותגרשי אותו הלך בסדר למחרת היא פוחדת שישימו אותנו בבית כלא ואני לא יודעת איך להתמודד כל כך אני לוקחת אותה אלי מחבקת ומנשקת אותה ומסבירה לה את ההשלכות של כל החלומות האלו האם אני הולכת בדרך הנכונה איתה ? האם יש עוד משהו שאני יכולה לעשות בבקשה תעזרו לי תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום גליה, פחדים מהסוג הזה אצל ילדים בגיל של בתך הם דבר נורמלי לגמרי. את פועלת יפה ונכון. אפשר לחפש בחנויות הספרים ספרי ילדים שמתייחסים לפחדים של ילדים לפני השינה ולהקריא לה ואתם לפני השינה בלילה, היא יכולה להזדהות הגיבור ועם דרך ההתמודדות שלו וזה עשוי לעזור לה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד