חוסר חברים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר חברים
    שרון
    17/09/2007

שלום רב,
    בני בכיתה ב'. השנה, עקב פתיחת בית ספר פרטי בשכונה, עזבו מכיתתו כ- 10 ילדים. הילדים שעזבו כולם הם הילדים שעלו איתו מגן חובה, ביניהם חברתו הטובה.
    בני הולך לבית הספר בשמחה, וחוזר שמח, אבל הוא לא משחק בהפסקה עם אף אחד, הוא "משחק עם הטבע" לדבריו.
    אין לא בכיתה אף לא חבר טוב אחד, ולפי הכירותי עם בני ועם הילדים שבכתתו, אני גם לא רואה אף "חבר פוטנציאלי". בני הוא ילד חכם, שקט, ביישן, לעולם לא מפריע בשיעור, חנון אמיתי. כל הילדים בכיתתו הם רעשנים, מתעניינים בכדורגל, משתוללים, ואני מצטערת שזה נשמע מתנשא - אבל הם לא בדיוק ברמה של בני.
    בקיצור - אני לא צופה הטבה במצב. אני רוצה להדגיש שבני לא מתלונן על המצב כלל, אבל לבעלי ולי המצב מאד מפריע.
    מה לעשות??? אין לנו שליטה על הילדים שבכיתתו. האם הגיוני שהמצב פשוט ימשך כמו שהוא? האם לשקול מעבר לכיתה המקבילה?

תודה רבה מראש על התשובה,
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברה

שרון באומל
    17/09/2007

שלום שרון
    אם המצב הוא אכן כמו שתיארת, בהחלט הייתי שוקלת מעבר לכיתה המקבילה, תוך כדי שיתוף הילד בהחלטה. האם היה רוצה בכך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה :-)

שרון
    18/09/2007

עדיין לא שוחחנו עם בננו על העניין. אני לא רוצה לגרום לו לחץ, שלא יחשוב שמשהו לא בסדר.
    ניסיתי קצת "לרחרח" ושאלתי אותו איזה כיתה יותר טובה ב1 או ב2, ואיפה הילדים יותר נחמדים. הוא ענה לי שבכיתתו.
    את באמת חושבת שלילד ביישן כמותו מעבר לכתה מגובשת באמצע השנה הוא מהלך שכדאי לשקול?

שוב תודה על התשובה,
    שרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיתה א'

שרון באומל
    18/09/2007

שלום שרון
    אני מציעה להתייעץ עם המורה ולראות מה היא יכולה לעשות בכיתה על מנת לשלב אותו, או שהיא מרגישה שהוא יותר מתאים לכיתה אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו