טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, לפני מס' ימים עברנו דירה וכן החלפנו לבני גן ילדים. הבן שלי הוא בן שנה ואני חושבת שיש לו חרדת נטישה זה מתבטא בכך - שאני לא יכולה לזוז ס"מ, כל תנועה שלי הוא בוכה. הוא רוצה שכל הזמן ארים אותו על הידיים. הבוקר לדוגמא, הוא לא נתן לי לזוז, להתלבש וכו' התחיל לבכות בהיסטריה. גם את אביו הוא לא רוצה . מה הפתרון? תודה ליז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ליז ההתנהגות של בנך בהחלט תואמת לגיל. עקב התפתחות היכולת המוטורית והתנועתיות החדשה של ילדים בגיל זה, הם מגלים שהם יכולים להתרחק מההורים. הידיעה הזו מפחידה אותם (וגם מרגשת עבורם!!!), והם מגיבים לה בהיצמדות. זה יעבור עם הגיל. ייתכן ואצל בנך החרדה מועצמת מעט עקב המעבר. עדיין לא לדאוג, כי גם ככה זה יעבור עם הגיל בברכה, שרון באומל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד