עזרה דחופה - כיתה א'

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה - כיתה א'
    נירית
    23/10/2009

שלום
    בני בן 6.5 עלה השנה לכיתה א' בני הינו הבכור ואחריו יש תאומים בנים בני 2.5,ילד אנרגטי וחכם מאוד (עפ"י הגננות מעל ההמוצע),מדובר בילד מאוד רגיש בני החל את כיתה א בצורה מצויינת התנהג יפה ומחינה לימודית השתלב בצורה טובה מאוד, היום דיברה איתי המורה ואמרה שאחרי החזרה מחג סוכות חזר ילד אחר ילד לא רגוע לא שקט והיום גם היתה קטטה בכיתה שבה הוא שרט ילד אחד ואחד בכה בגלל ויכוח על הכדור.
    המורה ציינה בפני שעד לתחילת השבוע הייתה בכוונתה לתת לו תעודת ציון לשבח (תעודה הניתנת מול כל ילדי בית הספר) אולם לאור ההתנהגות הנ"ל היא חושבת לא לתת את התעודה.
    מנסיון העבר משנה שעברה שבה גם התחיל אתה שנה בצורה טובה מאוד ופתאום חל שינוי בהתנהגות אני רואה איזשהוא תפוס שחוזר עליו לא ברור לי מה גורם לשינוי הקיצוני בהתנהגות,
    שנה שעברה עלתה סברה שהוא אולי סובל מבעיית קשב וריכוז אולם המורה לא אמרה דבר בנושא ובתחילת השנה ציינה בפני ההורים שאם יהיו בעיות קשב וריכוז הם יעלו על הבעיה תוך שבועיים.
    אני חסרת אונים ובחרדה גדולה לאחר ששנים ההינו בטיפול משפחתי וטיפול בפסיכו דרמה וכיום הוא גם רוכב על סוסים חשבתי שהינה הגענו לתקופה טובה, אני חוששת מאוד שדפוס ההתנהגות הזו יפגע בו בעיקר במישור החברתי (כי בעיה לימודית לא רואים).
    יש לציין שגם בבית הוא מאוד מנסה לבדוק גבולות יותר חוצפן,מדבר בזלזול.
    נא עזרתכפ ועצתכם הדחופה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה - כיתה א'

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה כיתה א'

סמדר ריינר
    23/10/2009

שלום נירית,
    לפי מה שאת כותבת הבעיה היא לא התחלת כיתה א' אלא בעיה שהייתה קודם ופשוט ממשיכה. כדאי לפנות לאחד המטפלים שהייתם איתם בקשר ומכירים את הילד ואתכם טוב יותר, ולבדוק מה קורה. אין ספק שבפורום באינטרנט יוכלו לומר לכם הרבה פחות ממה שמטפלים שמכירים אתכם יודעים. בכל אופן השינוי בהתנהגות נראה לי קשור לכך שבתחילת השנה הילד בודק עדיין את הסביבה וכשמרגיש יותר בטוח, מתחיל להראות את ההתנהגויות הרגילות שלו, שהיו גם קודם ובוודאי למטפלים שלכם יש השערה יותר מבוססת ממה הן נובעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו