ילדה העונה בלשון זכר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה העונה בלשון זכר
    רותי
    23/10/2009

הילדה שלי בת 4 ושלושה חודשים לאחרונה היא מתעקשת לענות בלשון זכר ומתעקשת שגם נפנה אליה כך, אם אני לא פונה אליה בלשון זכר היא עושה את עצמה כאלו לא שומעת .האם עליי להתעקש ולפנות אליה בלשון נקבה, או לשחק את המשחק שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה העונה בלשון זכר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא מקבלת תשובה

רותי
    24/10/2009

מאד חשוב לי לדעת כיצד לנהוג כדי לא להשריש את הבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה שרוצה שיפנו אליה בלשון זכר

סמדר ריינר
    25/10/2009

רותי שלום,
    נשמע לי שיש כאן יותר מבעיה אחת. בעיה ראשונה היא מה משמעות הרצון הזה של בתך. בעיה שניה היא כמה כח יש לילדה כה קטנה להחליט איך יפנו אליה בבית.
    נראה לי על פניו, שאין טעם להתעקש עם ילדה כל כך קטנה לגבי איך היא רוצה לכנות את עצמה, אבל היא לא יכולה להחליט עבורכם לקבל את בוחן המציאות החדש שלה לגבי המין שלה בגיל כל כך קטן. היא צריכה לדעת שאם היא לא מגיבה כשקוראים לה, היא גם מפסידה דברים חשובים, שהיא צריכה והיא לא יכולה עד כדי כך בגיל כל כך קטן לוותר על הסמכות של ההורים שלה ולקבל החלטות כל כך גורפות לגבי עצמה.
    עם כל זאת, איך תקראו לה או לא זה לא מה שימנע או ישריש את העניין של רצונה להיות בן. זה דורש בירור קצת יותר מעמיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו