עזרה דחופה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    הילה
    24/10/2009

לסמדר גרוס שלום רב

שמי הילה אני אמא לילד בן 5.5 ילד חכם אך ישלי בעיה גדולההההההההההההההההה
    הגננת כול הזמן אומרת שהוא מפריעה מציק לילדים בצורה חמורה כפי שהיא מתארת לי אני לא מכירה אותן ככה אני חושבת שמשהו מציק לו בגן וזה בטוח קרה אתמול מקרה ממש חמור בעניי
    הילד שלי הרס אבחון של ילד ואז הגננת החליטה לקחת את היד של הילד שלי ולהכות אותו מספר פעמים בראש ןאומרת לו הידים כועסות עכשיו פניתי אליה ושאלתי אותה למה עשית לו את זה וכמו תמיד היא הגנה על עצמה פתאום אנילא נגעתי בו בכלל ראיתישהיא משקרת פניתי לאחראית הגנים
    סיפרתי לה את המקרה והיא היתה מאוד אדישה טוב הילד צריך פסיכולוג להתנהגות ראיתי שזה גם לא עוזר פניתי למשטרה אך איני יודעת מה אים הנושא הזה שאלתי גם אים זכותי להעביר את הילד שלי לגן אחר כי היא אמרה לי בשום אופן אני אמא חלשת אופי ולא מסוגלת להילחם יותר מידי אשמח מאוד אים תעזרי לי בנושא הזה

בתודה הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה

סמדר ריינר
    24/10/2009

שלום הילה,
    את מתארת מקרה חמור ואם הגננת נהגה כך זה לא בסדר. נראה לי שבעניין הזה עשית כל מה שיכולת, אפילו פנית למשטרה. מהתאור שלך זה ממש לא נראה שאת אמא חלשת אופי, אלא נלחמת מאוד יפה.
    אני חושבת שאת מרגישה חלשה ובודדה מול המערכת, ונדמה לך שגם הבן שלך חלש ועושים לו עוול.
    כאן אני חושבת שהתמונה לא כל כך מדוייקת.
    המעשה שהגננת עשתה, חמור ככל שיהיה, לא סותר ולא משנה את זה שגם לבן שלך יש בעיות, והן כנראה לא קשורות רק לגננת הזו. בתאור שלך את בעצמך ציינת שלפני שהגננת לקחה את היד שלו, הוא הרס אבחון לילד אחר.
    הבעיות שמתחילות עכשיו, אפילו אם הגננת לא הגיבה אליהן נכון, יכולות להיות בעיות אמיתיות.
    לכן כדאי לבדוק אותן ברצינות, מקסימום הפסיכולוג יגיד לך שהכל בסדר עם הבן שלך.
    אם בכל זאת הוא יאבחן בעיה, זה לא נורא, להרבה ילדים יש קשיים בתחילת דרכם, וככל שמטפלים בהן בגיל צעיר יותר יש סיכוי טוב יותר לפתור אותן, ולאפשר לבן שלך ללמוד, להתפתח ולהשיג עתיד כמו שהיית רוצה בשבילו.
    באופן הזה, גם הצוות בגן יראה שאת לוקחת ברצינות את ההמלצות שלו והאוירה ביניכם תשתפר. זה לא נעים לך, לילד ולצוות לשלוח ילד לגן שמסוכסכים איתו ואין אמון בין הצדדים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו