זקוקה ליעוץ דחוף ביותר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זקוקה ליעוץ דחוף ביותר
    גלית
    24/10/2009

סמדר שלום,
    אני אמא לשני ילדים , הקטן שלי בן 1.8 חודשים הכנסתי אותו לגן בתחילת ספטמבר לגן חדש שנפתח - 6-7- ילדים----שלגביי זה עשיתי טעות אבל חשבתי לעצמי שאולי זה המקום -ויש יוצא מין הכלל - הכוונה לקח שלא מכיסים לגן שרק נפתח אלא לגן מנוסה.
    אני אשתדל לקצר עד כמה שניתן- ההסתגלות היתה איטית והדרגתית ביותר בערך שבועיים בגלל שהילד מאוד רגיש ואל מקבל שינויים בצורה קלה. כבר בשבוע הראשון כשהוא נשאר לשבוע רגיל - עמדתי מחוץ לגן ושמעתי את הילד בוכה בערך 30-40 דקות ולא מנסים להרגיע אותו אלא בוכה ובוכה נכנסתי לגן - וכעסתי על הגננת הילד היה בחצר- כך שהוא לא ראה. ויצאתי והארתי אותו שם.
    מאז היה שיפור עם הילד - היו אליו יותר רכים הרימו אותו יותר- הילד אכל ישן יפה . היתה פעם נוספת ששוב היה קשה שהילד לא הספיק לבכות וכשבאתי ראיתי אותו מעולף -= עייף מבכי שוב דיברתי שוב היה שיפר- היו יומים שהילד לא היה בגן כי היה לו חום נמוך - ( לא ברור לי למה היה לו חום כי הוא היה בסדר גמור - חום שלי יש הרגשה שאולי בגלל מצבו הנפשי - הקושי שלו.
    לאחר יומים שלא היה בגן - יוםם ראשון הלך היה לו קשה וביום שני עמדתי בחוץ ושמעתי אותו בוכה
    ושמעתי את הגננת כועסת עליו ואומרת לו זה שאכלת בבית זה לא אומר שאתה יכול להתנהג איך שאתה רוצה אני אשים אותך בצד - נכון שהגננת ביקשה שלא יבוא שבע - אבל הוא רגיל לאכול בבוקר ואני נותנת לו. היא כעסה וזו התגובהש שלה לכך -
    אני מאוד התרגזתי נכסתי לגן הוצאתי אותו והלכתי - הגננת ההמומה לא הבינה בכלל המ קרה - ורק אחרי שדיברתי איתה - הבינה מה בכלל קרה - ואמרה שאיו מה לעשות זה גן והוא חייב לכבד את הילדים שאוכלים כרגע.

מאותו יום אני מבולבלת לא רגועה לא יודעת מה לעשות אם להוציא את הילד כבר ראיתי גן אחר - הגננת יודעת שאני רוצה להוציא ואומרת שחבל מאוד כי יהיה לו קשה בכל מקום שאני אעביר אותו - והבעיה היא אני שלא סומכת עליה . בגן בסה"כ 5 ילדים הגננת שהיא בעלת הגן ומטפלת - יש מין חוסר שקט בגן - יש תינוקיה - הגננת מתרוצצת בגן לא נראית לי רגועה בכלל -
    קשה לי להעביר אותו כי אני חוששת להרע ח\לו במקום להזיק - אנא בבקשה עזרי לי בהחלטה
    זה שאני אמא רגישה מאוד וגם דיי לחוצה בטח כבר הבנת- אני אמא שמעניקה בלי סוף אהבה וחום כי זה נראה לי הכי חשוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה ליעוץ דחוף ביותר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ דחוף

סמדר ריינר
    24/10/2009

שלום גלית,
    את מספרת דברים לא פשוטים על הגננת, גננת שצועקת על הילד כאילו הוא אשם שהוא שבע, זה דבר בעייתי בעיני. כמובן שלגננת יש גירסה משלה, אבל על פניו נשמע לי שאת מאוד לא רגועה. כל עוד את לא רגועה, גם הילד לא יהיה רגוע. לכן נראה לי שכדאי שתלכי עם התחושות שלך, ואם את לא סומכת על הגננת את צריכה למצוא מסגרת שאת כן סומכת עליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו