מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תגובה מפתיעהעדי24/10/2009
שלום רב, הנני אמא לילדה מדהימה בת (בעוד חודש) 3, אני ואביה נפרדנו כאשר הייתה בת 3 חד', הוא לא דאג לשמור על יציבות ביחסיהם, לאחרונה הוא די יציב אבל בכל פעם שהוא מבטל הגעה למפגש יש לו מיני סיפורים.
בתי חלתה מאוד ומיום רביעי בלילה היא עם חום גבוה, יום חמישי הינו היום מפגש עם אביה, לאחר שחזרנו מהרופא והיא התחילה טיפול אנטיביוטי והיא עם חום גבוה ולאחר שהקיאה, ביקשה שניצור קשר עם אביה, שאלתי אם היא רוצה לבקש שיקדים, והיא אמרה שכן, כאשר הוא ענה לה היא אמרה לו אני לא מרגישה טוב אל תבוא היום תבוא מחר, הופתעתי.
למחרת התקשר זה וסיפר שנתקע עם הרכב ואינו יכול להגיע שיגיע מחר, היום התקשר ולא נתן סיבה אבל אמר שלא יכול להגיע ושוב חזר על הסיפור שרצה מאוד להגיע והוא נתקע עם הרכב ואף קיבל רכב חלופי וגם איתו הוא נתקע ולכן לא יוכל להגיע.
בתי המשיכה בשיחה שהיא מרגישה יותר טוב, ואז סיפרה שנתקענו עם האוטו שלנו, ונסענו למוסך והיא בחרה רכב ואני הרשתי לה לבחור איזה אוטו שהיא רוצה, והיא בחרה אוטו סגול והמשיכה בסיפור שלא היה ולא נברא.
האם בתי הבינה כי אביה מספר סיפורים והחזירה לו סיפור המעשיה בחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה מפתיעה
סמדר ריינר24/10/2009שלום עדי,
אני לא יודעת אם היא הבינה שאביה מספר סיפורים, אב היא הרגישה חסרת אונים מול חוסר הלשליטה שלה בקשר איתו, (שהוא יכול הלהגיע או לא להגיע ואין לה מה לעשות בעניין) והבינה שזה קשור למכונית, אז היא המציאה סיפור שמחזיר לה את השליטה במכוניות בתקווה שלא תחוש חוסר אונים כזה. לפחות בסיפור היא יכולה לתקן את המכונית הבוגדנית במוסך ולבחור איזה צבע שבא לה, גם אם זה לא מחזיר לה את אבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)