עזיבה לחול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזיבה לחול
    ליאת
    24/10/2009

שלום
    אני בת 29 ויש לי תינוק בן שנה ועשרה חודשים,
    עוד 3 שבועות אנו אמורים לעבור לגור בניו יויורק לתקופה לא מוגבלת ,האם את יכולה לתת לי עצות איך לגרום לו לעבור את השינוי הגדול הזה עם הכי מעט נזקים ,,אודה לך אם תפרטי לגבי שפה גן שבעות ראשונים ועוד
    הוא מאוד קשור למשפחה שלי (אנחנו גרים אצל אמא שלי כבר תקופה ארוכה )
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזיבה לחול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזיבה לחו"ל

נעמה סבג שמש
    26/10/2009

ליאת שלום,

המעבר אכן יהיה לא פשוט, אך ילדים בגיל זה שוכחים דמויות משמעותיות, כאשר אינם נפגשים עימם.
    כשתגיעו, חשוב שתאפשרי לו להיות צמוד אלייך וקבלי זאת. אל תאיצי בו.

קחי בחשבון התעוררויות מרובות בלילות. השתדלי לעצב את חדרו בצורה דומה, קחי את כיסויי המיטה המוכרים, מגני הראש וקני מיטה דומה.
    הסבירי לו באופן מילולי מה קורה. אל תכניסי אותו מיד למסגרת משום שכל השינויים יחדיו לא יהיו פשוטים עבורו.

בהצלחה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ועוד שאלה

ליאת
    26/10/2009

בעלי כבר שלושה חודשים בניו יורק בלי לראות את הבן(בן שנה ועשרה חודשים)
    חוץ מלדבר בטלפון (בדר"כ הבן מסרב לדבר איתו)ולראות אותו לעיתים רחוקות במחשב .
    לפעמים הוא אומר לי אמא בא לי אבא אבל לא מתעמק כשאני עונה לו שהוא בעבודה ואנחנו ניסע אליו בקרוב בנוסף אני אומרת לו הרבה שאבא אוהב אותו ומתגעגע מאוד .
    האם הפרידה הזו עלולה לפגוע בו באיזהי צורה פסיכולוגית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו