חסרת אונים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חסרת אונים
    נועה
    25/10/2009

שלום שמי נועה ואני בת 27 אמא לשלושה ילדים שהרביעי בדרך
    אספר את סיפורי בקצרה
    יש לי ילד עוד מעט בן 4
    ילד בן 3
    וילדה בת 10 חודשים כן הספקתי יפה אך לא הספקתי בלהקדיש לכל אחד את מה שמגיע לו ולכן כמו בכל משפחה תמיד אחד צריך להיות יוצא דופן בהיתנהגות במרדנות וביכלל ביחס להכל
    ואצלי זה בגדול אני פונה אליכם בייאוש גדול חסרת אונים ואין לי את הכלים להתמודד
    הבן הבכור שלי מפגין את הקינאה שלו בחוסר השתלבות בין האחים הוא אלים מאוד מבקש מוצץ וחיתול מתפנק יתר על עמידה לא מישתלב בחברה בגן לא שומע לא יושב בשקט לא קונה אותו כלום אפילו לא הבטחה על מתנה עם התנהגות טובה
    אני ובעלי שוב לציין לא מחסירים אפילו לא במעט את אהבתנו ומשתדלים שלכולם יגיע אותו יחס ואהבה אבל אנחנו כבר מיואשים הוא לא שומע אלים מאוד כלפי האחים וגם הילדים בגן עד שהגננת מיואשת אני לא יודעת עם יש קשר אבל מרגע שהוא נולד התפתחה אצלו בעית אכילה שנפתרה
    ועכשיו בעיה של פחד אסלה מה שגם גורם לו איפשהו להרגיש מפוחד ולא נ ינוח מבחינת אח שלו
    בקיצור ים של בעיות והלוויא שפה זה המקום לעזור לי
    אשמח עם תחזרו אלי בתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסרת אונים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בכור בן 4

סמדר ריינר
    25/10/2009

נועה שלום,
    הרבה פעמים קורה שאנחנו רוצים הילד הגדול שלנו יהיה כבר גדול וזהו. במיוחד שיש לנו עוד קטנים אחריו. ילד בן 4 שרוצה לפעמים מוצץ זו לא התפנקות מוגזמת, אלאל תגובה טבעית של ילד שרוצה לחזור להיות קטן לפעמים, במיוחד שיש לו אחים קטנים . יכול להיות שאתם דורשים ממנו להיות גדול כל הזמן, אף ילד, בטח לא בגיל הזה ובכלל יכול להיות גדול כל הזמן. גם אנחנו רוצים לפעמים להתפנק ולהיות קטנים:-) במיוחד קשה לילד שלכם, כאשר הוא נדרש לעשות הרבה ויתורים ולהיות גדול ומבין, אבל אחר כך שוב מתייחסים אליו כקטן כי הוא לא באמת גדול ויכול להחליט דברים. אז הוא מתבלבל מה התפקיד שלו בבית ומה באמת רוצים ממנו, אז הוא כועס ומתחצף.
    נראה לי שכדאי לכם לפנות להדרכת הורים כדי לראות איך לא להכנס איתו למאבקי כח ולהתאים את הדרישות ממנו כך שיהיו מותאמות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לתגובה

נועה
    25/10/2009

כן כנראה שזה הדבר הנכון לעשות האמת שדרישותינו אינם מיתיחסות לגיל להפך והוא ואח שלו ממש אותו דבר ואין לנו כהורים פשוט כלים להתמודד
    כבר המליצו לי על יעוץ
    אולי את מכירה מישהו שיכול לעזור לי באיזור אשדוד
    ושוב תודה על התשובה המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לתגובה

סמדר ריינר
    25/10/2009

שלום נועה,
    אני באופן אישי לא מכירה באשדוד, אולי תתעניינו דרך קופת החולים שלכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו