ילדה דעתנית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה דעתנית
    KERY
    25/10/2009

אני בת 30, ויש לי ילדה בת שנה ושלושה חודשים.
    הדרך שלה להביע את עצמה הוא בצועקות קולניות, מהרגע שהיא חוזרת מהמעון היא רוצה רק על הידיים, אסור להגיד לה "לא" מיד היא פורצת בבכי קורע לב משטתחת על הריצפה ובוכה עד שהיא מקבלת את מה שהיא רוצה .
    רוב שעות היום היא נמצאת במעון וגם שם היא יודעת בדיוק מה היא רוצה ועומדת על זה בכל דרך עד שהיא מקבלת.
    היא עדיין לא הולכת , התייעצתי עם רופא ואין לה שום בעיה רפואית.

בחודשיים האחרונים אני ובעלי עוברים משבר במערכת היחסים ובעקבותיו הוא עזב את הבית,
    העזיבה שלו מאוד משפיעה עליה, זה בה לידי ביטוי בעיקר בלילות, היא לא נרדמת לבד במיטה (מה שהיה קורה קודם) רק בנידנוד בעגלה,היא קמה שלוש פעמים בלילה ולא נרדמת בכל דרך אחרת מלבד בקבוק חלב(מטרנה), ישנם לילות שהיא לא מוכנה גם עם הבקבוק ורק שאני מביאה אותה למיטה שלי היא נרדמת.
    גם שנת הצהריים שלה לא נמשכת יותר מ-45 דקות ,במיקרה הטוב.

יש לציין שהיא רואה את אביה כמעט בכל יום ואנחנו משתדלים והמשבר לא יפגע בה.

אבקש את עצתכם בעניין.

דבר נוסף , איך אני יכולה לטפל בצרחות שלה? זה כבר מעיק ואי אפשר לשבת איתה באף מקום ציבורי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה דעתנית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה דעתנית

סמדר ריינר
    25/10/2009

שלום KERY,
    מה שאת מתארת זו לא ילדה דעתנית אלא ילדה חרדה. לצערנו הרב, דווקא כשאנחנו מרגישים חלשיים ובמשבר, הילדים שלנו מנסים אותנו הכי חזק, כדי להיווכח שבעצם לא נחלשנו ומקווים שנגיב בצורה שתוכיח להם שאנחנו חזקים והם יוכלו להירגע. מה לעשות שאנחנו כן חלשים לפעמים.
    קודם כל אם הילדה תמיד מקבלת מה שהיא רוצה אחרי שהיא צורחת, אין לה שום סיבה להפסיק עם זה. צריך לקחת אויר טוב טוב ובמשך כמה ימים לעמוד בצרחות שלה עד שהיא תראה שזה לא עוזר. אין ברירה אחרת. גם את צריכה תמיכה בתקופה הזו, תנסי לגייס כל עזרה שאת יכולה, מהמשפחה המורחבת או מחברות גם שיתמכו בך נפשית וגם פיזית, שיהיו איתכם ולא תהיי לבד.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו