טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביתי בת שלש עוד כחודשיים ילדה חכמה מאוד פטפטנית ואוצר מילים מפותח מאוד וחברותית מתחילת שנה הגננת מדווחת שהיא נפלאה שבוע שעבר כשבקרתי בגן ושוחחתי עם הגננת פתאום סיפרה לי שהילדה לא פותחת את הפה בגן לא עם הגננות ולא עם הילדים הגננת הגדירה אותה " שהיא גוזרת על עצמה שתיקה" הייתי בהלם לא מתאים לה בכלל הגננת לא אמרה לי כלום מתחילת שנה ואני חיבת לצין שהגגנת ידועה כגננת "מדהימה" האם להעביר את הילדה גן? האם לתת לזה צאנס שזה ישתנה? אני לא יודעת מה לעשות אשמח לעצתכם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום יהודית, נראה לי שהופעת ונפגעת מהשינוי שחל בעמדת הגננת. קודם כל לפני שמקבלים החלטות דרסטיות ברגע של כעס ופגיעה כדאי לשוחח שוב עם הגננת ולברר את מקור הפער בין הדיווחים שלה. לשאול מתי זה התחיל, ואיך הילדה מגיבה כשפונים אליה, האם משחקת עם ילדים, אם כן האם משתמשת במילים או רק במחוות, ולחשוב ביחד, כשותפות איך אפשר לעזור לה ולדובב אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד