ילדה כמעט בת שלש שותקת בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה כמעט בת שלש שותקת בגן
    מלי
    25/10/2009

ביתי בת שלש עוד כחודשיים ילדה חכמה מאוד פטפטנית ואוצר מילים מפותח מאוד וחברותית מתחילת שנה הגננת מדווחת שהיא נפלאה שבוע שעבר כשבקרתי בגן ושוחחתי עם הגננת פתאום סיפרה לי שהילדה לא פותחת את הפה בגן לא עם הגננות ולא עם הילדים הגננת הגדירה אותה " שהיא גוזרת על עצמה שתיקה" הייתי בהלם לא מתאים לה בכלל הגננת לא אמרה לי כלום מתחילת שנה ואני חיבת לצין שהגגנת ידועה כגננת "מדהימה" האם להעביר את הילדה גן? האם לתת לזה צאנס שזה ישתנה? אני לא יודעת מה לעשות אשמח לעצתכם תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 3

סמדר ריינר
    25/10/2009

שלום יהודית,
    נראה לי שהופעת ונפגעת מהשינוי שחל בעמדת הגננת. קודם כל לפני שמקבלים החלטות דרסטיות ברגע של כעס ופגיעה כדאי לשוחח שוב עם הגננת ולברר את מקור הפער בין הדיווחים שלה. לשאול מתי זה התחיל, ואיך הילדה מגיבה כשפונים אליה, האם משחקת עם ילדים, אם כן האם משתמשת במילים או רק במחוות, ולחשוב ביחד, כשותפות איך אפשר לעזור לה ולדובב אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו