ילדה עקשנית בת 5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה עקשנית בת 5
    איריס
    25/10/2009

שלום,
    ביתי בת 5 ולומדת בגן חובה. היא מאד עצמאית, נבונה, חכמה (יודעת את כל האותיות ויודעת לפתור תרגילי חיבור בחשבון). היא מאד מאד מאד עקשנית ויודעת לעמוד על שלה ולא מוותרת במידה וחושבת שפגעו בה או "חייבים" לה.
    בשנה שעברה לא שמעתי על בעיות רבות שהיו לה בגן (הגננת קלטה אותה וידעה שכאשר ביתי כועסת, מניחים לה והיא נרגעת לבד וחוזרת לעצמה). השנה - יש לביתי הרבה עימותים עם צוות הגן (לא מוכנה לוותר כשחברה חוטפת ממנה משחק, לא מוכנה לשבת לשולחן האוכל, לא מוכנה להשתתף במפגש הגן) - לא נשמעת לדברי הצוות והרבה עימותים.
    קשה לה להפרד בבקר והרבה פעמים (בהמלצת הגננת) אני נשארת יותר מהדרוש כדי שהפרידה שלה תהיה קלה ולא תהיה "מסובבת" כל היום בגלל בכי בבקר.
    היום ( הפרידה היתה קלה וקצרה) הגננת קראה לי בשעה 12:20 כדי לקחת אותה הביתה כי הן נאבקו והבת שלי לא נרגעה ולא שתפה פעולה.
    הגננת טוענת (ויתכן שבצדק) שביתי מאד מפונקת ועקשנית ויש לפתור זאת בצורה רצינית ולא לעבור לסדר היום.
    בני הגדול שונה ממנה ועד היום לא היו לי בעיות כאלה איתו כמו עם ביתי.
    מה עלי לעשות? האם אני יכולה לעשות משהו לבד או שעלי לפנות לבעלי מקצוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה עקשנית בת 5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ידה עקשנית בת 5

סמדר ריינר
    25/10/2009

שלום איריס.
    לכאורה זה נשמע פשוט, אם את מסכימה עם הגננת שבתך מדי מפונקת, כל מה שעלייך לעשות הוא לפנק אותה פחות. תכיני את עצמך לתקופה קשה שבה היא תצטרך להתרגל לשינוי, היא לא תוותר. את צריכה להסביר לה מה את עושה, כדי שזה לא תהיה דחיה בלתי מובנת מבחינתה, את צריכה להיות מאוד עיקבית, ואם היא תשתכנע שתא משוכנעת במה שאת עושה היא תגיב בהתאם.
    אם את לא מצליחה, אז אולי כדאי לפנות לייעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו