ילד שסובל מחבריו לכיתה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד שסובל מחבריו לכיתה
    אבי
    25/10/2009

אני אב לילד מקסים בן 6 שזה השנה הראשונה בבית הספר , חבריו לכיתה הם ילדים שעלו עימו מהגן לכיתה . למרות שהבן שלי הוא שקט וחברותי , התברר לנו כי אחד הילדים בכיתה ממש מתעלל בו נפשית , גורם לילדים אחרים בכיתה לא לשחק עם בני ,ובכל הזדמנות פוגע בו במילים ואמירות. אני ואישתי השתדלנו להבליג ולתת לילד להסתדר לבד , אולם בזמן האחרון הוא ממש יוצא נפגע מהמצב. נציין שזה רק ילד אחד שפוגע בו וגורם לשאר החברים ללכת אחריו. מה הפתרון האפשרי . אנו לא רוצים להעבירו מהכיתה , כי בס"ה הוא מסתדר מצוין עם המורה ושאר הילדים , הוא תלמיד מצטיין ומאד חכם.
    אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד שסובל מחבריו לכיתה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שסוב מחבריו לכיתה

סמדר ריינר
    25/10/2009

שלום אבי,
    האם ניסיתם לדבר עם המורה? גם התעללות מילולית היא סוג של אלימות, שאסור לאפשר אותה.
    אפשר גם לנסות לדבר עם הורי הילד. בנוסף כדאי לחשוב מה קרה שהוא נטפל דווקא לבן שלכם? האם הילד משדר חוסר ביטחון מסויים? כי אם כן זה משהו שאפשר לעבוד עליו גם איתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו