עזרה דחופה לאמא נואשת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה לאמא נואשת
    שרונה
    25/10/2009

שלום רב!

אני אמא לכמה ילדים חלקם נשואים שאינם גרים בבית. ועוד 2 בבית.

בני הקטן ביותר מתנהג בצורה מחרידה ואגרסיבית כלפי הסובבים אותו מקלל את כולם מרביץ ואפילו מרים ידיים עלינו ההורים ואף מקלל.

בבית הספר הוא נתקל במקרי אלימות שהינו נגרר אליהם.

האווריה בבית אינה אווירה נעימה לרוב יש ריבים קללות וצעקות

הוא מרביץ לאחיו ומתנהג בצורה ממש לא רלווניטית והולמת.

את שעורי הבית אני מנסה לפתור עימו אני באה בגישה טובה שואלת לשלומו ואיך היה בבית הספר אך הוא אינו משתף פעולה ומקלל. הוא בוטה ואכזרי כלפי כל עובר ושב.

איני יודעת כלל איך להתמודד עם המצב זאת תקופה רבה שאני מנסה לשנות את האווירה בבית ואת היחס שלו כלפינו אני ממש נואשת מהמצב ואיני עוד יכולה לשרור בבית שהוא מתנהל בצורה כזאת.

אודה מאוד על עזרה וייעוץ אני ממש זקוקה לזה.

בבקשה כל עזרה ותמיכה תתתקבל בברכה.

אנא עזרו לי.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה לאמא נואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה לאמא נואשת

סמדר ריינר
    25/10/2009

שלום שרונה,
    מאוד בולט בתאור שלך שאת מרגישה שאת מתמודדת לבד, (עזרה דחופה לאמא נואשת ולא להורים נואשים, אני מנסה, אני באה בגישה, אני רוצה לפתור) לא ברור איפה האבא, למרות שאני מבינה שגר איתכם האבא כי את מציינת שהוא מתייחס לא יפה ל"הורים" ולא רק אלייך.
    אני מניחה שחסרה כאן סמכות הורית, ושאתם שניכם זקוקים להדרכה מעמיקה ולא רק דרך האינטרנט.
    אני גם לא יודעת בן כמה הילד ואם טופל בעבר, ואם אובחן ואם סובל מבעיות כלשהן.
    אני כן מזהה חוסר החלטיות מצידך עד כמה את מוכנה לראות את כל הפוטנציאל ההרסני בבנך, כי לדעתך בבית הספר הוא נגרר למקרי האלימות. כלומר את יודעת שהוא אלים אבל לגבי בית הספר את מגוננת עליו ומאשימה ילדים אחרים שגוררים אותו. זו גישה שלא עוזרת לו ולא עוזרת לכם.
    גם לבוא אליו בגישה יפה כשהוא כל הזמן מקלל, זה כרגע מתפרש אצלו כחולשה. הוא צריך משהו הרבה יותר ברור, עיקבי וסמכותי ממה שנשמע לי שאתם נותנים לו כרגע.
    אתם צריכים לפנות באופן דחוף להדרכת הורים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך עזרה..

שרונה
    25/10/2009

כמו שהבחנת עפ"י מה שכתבתי אני זאת שבאה בגישה בכדי לפתור את הבעייה כמו שהבחנת גם בעלי אינו כ"כ מנסה להתמודד עימי בבעיות.

בני בן 12 שכחתי לציין זאת.
    אני לא יודעת איך ולאן לפנות ובאיזו דרך אני באמת לא יודעת מה לעשות עקב המצב אני בוכה ומדוכאת עד כאב!
    תני לי עצות ודרכי טיפול אנא ממך בבקשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך עזרה

סמדר ריינר
    25/10/2009

שלום שרונה,
    יכול להיות שהעובדה שבעלך לא מספיק מעורב היא חלק גדול ממה שגורם את הבעיה. הילד הזה זקוק לאב מעורב וסמכותי בדחיפות. לא ברור לי מדוע בעלך לא מעורב, האם זה עקב חולי, חס וחלילה, דיכאון, התמכרות מסוג כלשהו (הימורים שתיה?) האם זה קשור לקשיים בזוגיות שלכם? בכל אופן פה כדאי לבדוק בדחיפות איך אפשר לשכנע אותו להיות מעורב.
    אם לא, כדאי לך לפנות למחקת הרווחה או קידום נוער באיזור מגוריכם על מנת שמישהו יצור עם בנך קשר וינסה לעזור לו ולכם לפני שהוא יתדרדר, כי הוא נמצא בגיל קריטי.
    בהצלחה,סמדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

של
    26/10/2009

יועצת מקצועית אני לא,אבל יש לי הצעה שנשמעת פשוטה אך יכולה בהחלט לעזור.
    בשנים האחרונות ישנה מודעות גדולה שמשחקים הם לא רק להעביר את הזמן והרבה מאוד משחקים הם במיוחד להתפתחות-אם זה אצל ילדים,ואצל מבוגרים יש המון משחקים שתורמים המון לקשר ולהתנהגות.
    אני מכירה בית אחד מקרוב שהבן התנהג דומה מאוד למה שאת מתארת והם התחילו "לשחק" בבית משחקים משפחתיים וזה פשוט חולל פלאים!הילד פשוט חיכה לקשר שבו הוא ישמע וישמיע אך היה צריך את זה בדרך עקיפה ולא בצורה של-עכשיו יושבים ומדברים או סתם יושבים יחד...
    את יכולה לחפש באינטרנט חנויות צעצועים שיכולות לענות לך על כאלה פתרונות.מקווה שהייתי לעזר...!
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו