קקי בתחתונים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קקי בתחתונים
    רינת
    25/10/2009

שלום רב. בני בן החמש, גמול לחלוטין מגיל שלוש וחצי. אולם מלפני כשנה הוא החל להתאפק ולהמנע מלגשת לשירותים בכדי לעשות קקי. הילד, בכל פעם שהוא מרגיש שזה יוצא לו,הוא מכווץ את הטוסיק חזק. אם אני רואה אותו אני לוקחת אותו לשירותים אך הוא צועק ומתעקש שאין לו כלום. ככה יוצא שכל יום וכמעט כל היום הוא מסתובב עם קקי הטוסיק (הוא לא עושה הכל בתחתונים, פשוט מחזיק עצמו וזה נשאר בתוך הטוסיק).
    אני ניסיתי את כל השיטות, לתת לו פרסים, לכעוס עליו, להתעלם. אולם כלום לא עוזר.
    אני ממש מיואשת ולא יודעת כיצד להתנהג ולהגיב בנושא.
    אודה לקבלת תשובה.
    תודה , דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קקי בתחתונים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנקופרזיס

סמדר ריינר
    25/10/2009

שלום רינת,
    בנך סובל מבעיה שנקראת אנקורפזיס, כדאי לפנות לפסיכולוג או פסיכותרפיסט שעובד בגישה קוגניטיבית התנהגותית, מדובר בטיפול יחסית קצר מועד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רינת
    25/10/2009

תודה על תשובתך המהירה.
    הבעיה הינה שאנו לא גרים בישראל ולכן אינני יכולה לגשת למומחה בנושא.
    האם אני יכולה לעשות משהו או לחילופין לא לעשות משהו בכדי להתמודד עם הבעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנקופרזיס

סמדר ריינר
    26/10/2009

שלום רינת,
    אני לא ממליצה להתמודד עם הבעיה לבד. גם בחו"ל קיימים מומחים. אם הייתה בעיה אחרת מה הייתם עושים? המשך הבעיה עלול לגרום לנזק בשרירי פי הטבעת כך שתהיה דליפה של צואה ויתקשה להחזיר את השליטה בסוגר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו