ציור ילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ציור ילדים
    רינת
    25/10/2009

בני בן השבע, מצייר באופן מאוד מינימאלי. כשהוא צריך לצייר על דף בגודל רגיל, הוא מצייר דמות קטנטנה של איש. הציור מאוד בסיסי עם עיגול מקל באמצע וארבע מקלות לצדדים (ידיים ורגליים). ללא פנים או פריטים נוספים. ברצוני לציין שאין בעית ביטחון עצמי, הוא "מלך" הכיתה. מצטיין בלימודים ומצליח חברתית. האם עלי לדאוג לגבי הציורים?
    תודה על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציור ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבהרה

רינת
    26/10/2009

ראשית, תודה על תשובתך.
    ברצוני לציין שלא הבנתי כל כך את ההקשר בין הציור למשחקים... אין לבני בעיות חברתיות/התנהגותיות.
    אני שואלת ספציפית לגבי הציור המאוד מאוד בסיסי ומינמליסטי.
    אשמח שתחדדי לי את תשובתך, כי לא הבנתי אותה.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרם קיבלתי תשובה בנושא. תודה מראש

רינת
    29/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציור ילדים

ליאת גרוס
    05/11/2009

שלום רינת
    נשאלת השאלה האם בנך מצייר כך כי פשוט לא בא לו להשקיע או בקיים קושי בתחום הגרפו מוטורי או הרגשי.
    כיצד כותב? האם יש בעיה במוטוריקה עדינה?
    אני מבינה שאין סימנים לקושי רגשי ולכן אין מה לדאוג בתחום זה. כדאי לשלול קושי גרפו-מוטורי.
    במידה ופשוט לא בא לו להשקיע, כדאי לבדוק אם זה דפוס שמאפיין אותו גם בתחומים אחרים בחייו ופוגע בו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו