ילד בן שנה וחצי עם חרדות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן שנה וחצי עם חרדות
    דיקלה לוי
    25/10/2009

עברנו לידה קשה וכתוצאה מכך ילדי ניפגע והיום הוא מאובחן כילד עם שיתוק מוחין,כרגע הפגיעה מורגשת בעיקר בהתפתחות המוטורית(יושב,לא זוחל,לא עומד...).אנחנו מטופלים בפיזותרפיה ובהידותרפיה עושים למענו את הכל כדי להגיע איתו להצלחה מירבית(ילד יחיד)בסביבות גיל תשעה חודשים החלו חרדות שתחילה נראו מתאימות לגילו אבל זה לא עבר וזה רק מחמיר,מגיב בצרחות אימים לאנשים חדשים,לא מוכן שיהיו לידנו עוד אנשים בפארק או בבריכה....הוא מגיב בבהלה לכל רעש הכי קטן,לאחרונה הוא התחיל להגיב למצבי לחץ בנשיכות של עצמו עד שהוא מוריד לעצמו דם נושך גם אותנו,ומושך לעצמו ולאחרים בשיער.אנחנו מקבלים גם טיפול הומאופתי.יש לי ילד מדהים הוא מאושר ומחייך בלי הפסקה,אני רוצה לעזור לו ולא יודעת איך,אשמח לקבל הכוונה ויעוץ.תודה ומחכה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן שנה וחצי עם חרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לתשובה,תודה.

דיקלה
    26/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יד בן שנה וחצי עם חרדות

סמדר ריינר
    26/10/2009

שלום דיקלה,
    אני מבינה שהפגיעה היא מוטורית בלבד ולא שכלית, השאלה היא עד כמה לדעתכם הוא מבין מה קורה ועד כמה אפשר להרגיע אותו מילולית. כשאתם אומרים עשיתנו הכל כדי להרגע אותו, לא ברור מה כלול בהכל. יכול להיות שמטבע הדברים, בגלל הפגועות הפיזית, הטיפול בילד הזה הוא פיזי בעיקר, ואולי אין דגש מספיק על איך הוא מבין את העולם. זו רק השערה שלי, כמובן שאיני יכלוה לדעת יותר אם אין פירוט מה ניסיתם כדי להרגיע אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו