סקרנות מינית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סקרנות מינית
    טלי
    26/10/2009

שלום!
    ברצוני לשאול שאלה. ביתי בת 4. ילדה שמחה חיננית משחקת בהרבה משחקים שונים.
    אתמול במהלך משחק שיחקה לבד בחדר וביקשה שלא ניכנס. שיחקה לבד בלי חברות. זה קצת החשיד אותי ואחרי כמה שאלות הבנתי שהיא נגעה בטוסיק עם מוצץ. מוצץ של אחותה שלא בשימוש היא סתאם משחקת איתו מידי פעם. היא אמרה שהיא שמה את המוצץ בתוך הטוסיק כי שיחקה ברופא. האם זה תקין שהיא השתמשה באביזר כלשהו לנגיעה? אני יודעת שלגעת זה תקין בגיל כזה. האם יתכן והיא מחקה התנהגות של מדידת חום? היא אף פעם לא עושה דברים כאלה בפומבי ואני גם מאמינה שהיא לא הכניסה את זה ממש לפי הטבעת כי זה נראה לי בלתי אפשרי עם מוצץ. כנאה סתאם נגעה בתור משחק. האם זה נורמאלי?איך להגיב למצב כזה.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקרנות מינית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקרנות מינית

סמדר ריינר
    26/10/2009

שלום טלי,
    אוננות וסקרנות מינית בכל הגילאים היא דבר טבעי. כל עוד היא לא עושה משהו שפוגע בה או באחרים, כדאי לכבד את הפרטיות שלה ולא להיכנס לשם.
    אין לי מושג איך עלה במוחה הרעיון הזה, אבל אם זה לא מזיק לאף אחד, לא בטוח שזה משנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו