טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אמא לבן 9 בת 6 ובן 9 חודשים הילדה שלי כאמור בת 6 מאוד אוהבת לשחק משחקיי בנים גולות כדורגל וכן הלאה השאלה שלי האים זה מדאיג ? הבת של חברה אמרה לי שגם בבית הספר היא מבקשת מהבנות לשחק איתה בכדור כאשר שום בת לא מסכימה היא מתפשרת ומשחקת עים הבנות חשוב לציין שהיא ביקשה ממני לרשום אותה לחוג כדורגל ואמרתי לה שיש המון חוגים לבנות כמו ריקוד פיסול אומנות סיפורים ועוד ... אז היא בכתה ואמרה שחבל שהיא לא בן ...מדאיג?????? מה לעשות מה צריך לבדוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אביבה, לא בטוח שזה מדאיג, יש הרבה בנות שבגיאים מסויימים הם קצת "טום בוי" ואוהבות לעשות דברים של בנים ואחר כך זה עובר. אני לא יודעת אם הילדה אמרה שחבל שהיא לא בן בגלל שהיא שהיא באמת רוצה להיות בן עם כל המשמעויות של זה הוא שהיא פשוט רוצה שיתנו לה את החופש לשחק כדורגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד