טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי בת שנתיים וחודשיים, ילדה מקסימה שרק בתחילת ספטמבר החלה ללכת לפעוטון (עד אז נשארה עם מטפלת) היא ילדה חמה שזקוקה לחום ומגע רב, וגם מעניקה חום ואהבה בחזרה. היא ילדה שמוקפת אהבה מצד המשפחה המצומצמת והמורחבת. לפני כשבוע נסענו אני ובעלי לחופשה בת מספר ימים . היא נשארה עם סבא וסבתא. בזמן העדרותינו, התנהגותה היתה למופת. היא אכלה, ישנה ותיפקדה בגן כרגיל. אולם, מאז שחזרנו הביתה, מספר היקיצות בלילה עלה (היא אף פעם לא ישנה רצוף, אבל מקימה אחת ללילה זה הפך להיות מספר פעמים, תוך כדי בקשה לחיבוק ובעיקר תשומת לב). הגעתי למצב שאני לא ישנה יותר משעתיים רצוף! כבר מספר ימים.
הגננת מצידה מתארת שהתנהגותה בגן בימים האחרונים גם קצת השתנה (למרות שהיא עדיין בשלב ההתאקלמות), היא מבקשת "על הידיים" כל הזמן, מתעמתת עם הגננת והיום בילתה את זמנה בחצר עם הסייעת. למרות שבד"כ בבוקר היא אוהבת ללכת לגן, אני מודאגת מהתגובה שלה. עצה מה לעשות? טליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד