יש לי נכד מחונן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יש לי נכד מחונן
    יולי
    28/10/2009

יש לי נכד מחונן מקבל מצויין במבחנים קורא ספרים בלי סוף
    פותר תשבצים באנגלית ועברית
    כותב מגיל ארבע ועוד ועוד אבל,,,,,,,,,,,,,,למרבה הפלא כשמנסים ללמד אותו גיאומטריה הוא מתקפל מכאבי ראש ולא מסוגל להתמודד עם בעיות פשוטות ביותר, הוא בוכה ולא מסוגל להקשיב להסברים הדבר היחד שיוצא מפיו הוא אני לא מבין !אני לא מבין!
    וכך הוא משאיר את כולנו חסרי אונים ולא מסוגלים להבין מה ולמה הילד מגיב כך הוא עוד מעט בן 14

יולי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי נכד מחונן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכד מחונן

סמדר ריינר
    28/10/2009

שלום יולי,
    לכל אחד יש דברים שהוא חלש בהם וחזק בהם. גם אם הוא מחונן. יכול להיות שהתפישה השפתית שלו היא מצויינת אבל התפישה המרחבית פחות. אם הוא ילד מחונן יש ממנו הרבה ציפיות, ואולי אם לא הולך לו מיד או בקלות כמו במקצועות אחרים הוא מתייאש נורא מהר ונבהל כי הוא לא מכיר מצב כזה.
    קודם כל צריך לשדר לו שהוא לא אמור להיות מושלם, וזה בסדר לטעות או לא להבין בהתחלה, אז יש מקצוע אחד שבו אין לו את התחושה הנפלאה שהוא גאון, הולך שם יותר קשה, יהיו עוד תחומים כאלה בחיים, זה לא סוף העולם, וצריך לדעת להתמודד גם עם זה ולא להחליט שאם זה לא הולך מייד אז מוותרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו