התעצבנות מאי הצלחות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התעצבנות מאי הצלחות
    רוז
    29/10/2009

שלום

הילדה שלי בת שלוש וכבר תקופה מסויימת מתבצעת התניה שאם משהוא לא מצליח לה היא בוכה ומתעצבנת ואומרת לי לא מצליח לי למשל: מנסה להרכיב מסילת רכבת ואם לא מצליח הרכבת חלק היא בוכה ואומרת לי אני לא מצליחה איך יש לנהוג במצבים כאלה ??????

מעבר לז השזהיא ילדה רגישה וגם כשהיא מתעוררת משינה ומבקשת לשתות הדברים לפעמים נאמרים בנימה של בכי מה עושים????

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעצבנות מאי הצלחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעצבנות מאי הצלחות

סמדר ריינר
    29/10/2009

שלום ורד,
    הילדה שלך חווה את עצמה חסרת אונים ולא תמיד ברור לה איך לגשר בין מה שהיא רוצה לבין איך להשיג אותו. היא בעיקר חושבת על התוצאה אך היא מרגישה שאין לה את הכלים לעשות את הדרך.
    כדאי לאט לאט ללמד אותה, שגם אם לא הצליחה פעם ראשונה אפשר לראות מה קרה שזה לא הצליח, ולהניח את מסילת הרכבת אחרת והנה - הצלחנו, כל הכבוד. לשדר שלכל דבר (כמעט) יש פיתרון, אמא תלמד אותה וגם היא תדע. ואם זה משהו מסובך מדי, אז בינתיים רק אמא עושה וכשהיא תהיה גדולה היא תדע גם.
    לגבי בהקשות בקול בכייני - אפשר פשוט להגיד - תבקשי מאמא בלי לבכות ותקבלי. עכשיו תירגעי ותנסי לבקש שוב, בלי בכי. להשתדל לא להיענות לבקשות שנעשות בקול בכייני אלא רק אם מבקשת בצורה רגועה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו