מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התעצבנות מאי הצלחותרוז29/10/2009
שלום
הילדה שלי בת שלוש וכבר תקופה מסויימת מתבצעת התניה שאם משהוא לא מצליח לה היא בוכה ומתעצבנת ואומרת לי לא מצליח לי למשל: מנסה להרכיב מסילת רכבת ואם לא מצליח הרכבת חלק היא בוכה ואומרת לי אני לא מצליחה איך יש לנהוג במצבים כאלה ??????
מעבר לז השזהיא ילדה רגישה וגם כשהיא מתעוררת משינה ומבקשת לשתות הדברים לפעמים נאמרים בנימה של בכי מה עושים????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעצבנות מאי הצלחות
סמדר ריינר29/10/2009שלום ורד,
הילדה שלך חווה את עצמה חסרת אונים ולא תמיד ברור לה איך לגשר בין מה שהיא רוצה לבין איך להשיג אותו. היא בעיקר חושבת על התוצאה אך היא מרגישה שאין לה את הכלים לעשות את הדרך.
כדאי לאט לאט ללמד אותה, שגם אם לא הצליחה פעם ראשונה אפשר לראות מה קרה שזה לא הצליח, ולהניח את מסילת הרכבת אחרת והנה - הצלחנו, כל הכבוד. לשדר שלכל דבר (כמעט) יש פיתרון, אמא תלמד אותה וגם היא תדע. ואם זה משהו מסובך מדי, אז בינתיים רק אמא עושה וכשהיא תהיה גדולה היא תדע גם.
לגבי בהקשות בקול בכייני - אפשר פשוט להגיד - תבקשי מאמא בלי לבכות ותקבלי. עכשיו תירגעי ותנסי לבקש שוב, בלי בכי. להשתדל לא להיענות לבקשות שנעשות בקול בכייני אלא רק אם מבקשת בצורה רגועה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)