שונאת תחתונים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שונאת תחתונים
    רחלי
    29/10/2009

יש לי ילדה בת 4 והיא שונאת להתלבש,שונאת תחתונים-בעיקר,האמת שהיא שונאת לעשות כל מה שאומרים לה. היא תמיד עושה הפוך.היא רוצה להחליט הכל!היא ילדה חכמה ומבינה מאוד.
    אני נשואה פעם שניה ונולדה לה אחות לפני חודש והבעיה החמירה בעיקר בלילה היא ישנה ערומה למרות שהיא הולכת לישון לבושה,היא מורידה כנראה מתוך שינה אני לא יודעת אם זה באמת מציק לה או שהיא עושה לי דווקא.... הבעיה היתה גם לפני שהתחתנתי בעיקר עם בגדים עכשיו זה תחתונים.היא מסוגלת ללכת לגן עם חצאית בלי תחתונים(היא מתלבשת כמובן לבד כי היא מחליטה מה ללבוש...)אני מותשת מאוד ממלחמות איתה ועם בעלי-שאוהב אותה מאוד והיא מעריצה אותו,הוא כאב לכל דבר-שנוהג בה ביד קשה בנושא זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שונאת תחתונים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגות

אליה
    29/10/2009

אני סבלתי מבעיות התנהגות רבות של בני בן ה6. החלטתי כמובן בשיתוף עם בעלי להחלטה שניקח את הילד לטיפול. פנינו לפסיכולוגית ילדים מעולה בשם מיכל אופיר שעזרה לנו המון-גם לילד ולהתנהגותו וגם לנו כהורים. כדאי לשקול זאת! ממליצה בחום רב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שונאת תחתונים

סמדר ריינר
    29/10/2009

שלום רחלי,
    יכול היות שצריך להפריד בין עניין התחתונים והבגדים לבין עניין ב"דווקא" יש ילדים שיש להם רגישות חושית וסוגים מסויימים של בגדים נורא מציקים להם. כדאי לבדוק זאת.
    בעניין ה"דווקא" לא נתת מספיק פרטים איך עוד זה בא לידי ביטוי, אך אולי כדאי גם לשוחח איתה ולא רק לנהוג בה ביד קשה, לשמוע מה מציק לה ולהאמין לה, אחרת היא כל הזמן בהרגשה שהיא לא מובנת וזה נורא בודד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו