מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לטוס בלי תינוקיעל31/10/2009
שלום רב,
בחודש מרץ הקרוב מתוכננת לי נסיעה לניו יורק מטעם הלימודים למשך שבוע. התכנון היה שבעלי והתינוקת שלי יבואו איתי כדי שלא אעזוב אותה לכל כך הרבה זמן. כעת אני רואה שגם מדובר בעלות מאד גבוהה וגם מאד קריר שם בתקופה זו. אני מתלבטת אם כדאי שאסע בלעדיה. כלומר היא תישאר עם בעלי והסבתות שלה (שאיתה המון). היא תהיה במרץ בת שנה ושלושה חודשים ואני מפחדת שזה ייראה לה כמו נצח ויפתח חרדות נטישה. ראוי לציין שאני כל הזמן איתה, לקחתי שנה חופש וכשאני עוזבת אותה לא קשה לה, אך כשאני חוזרת, היא מאד נצמדת אליי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילוג על שאלתי
יעל01/11/2009שלום. ראיתי שיתר השאלות נענו ושאלתי לא נענתה. אנא ענו על שאלתי בנוגע לטיסה בלי תינוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיעה ללא הילד.
נעמה סבג שמש02/11/2009יעל שלום,
נסיעה ללא הילדה לפרק זמן זה אינה פשוטה.
מידע על ההשלכות תוכלי לקבל בכתבה "עם או בלי ילדים בחופשה" שהתפרסמה בעיתון להיות הורים. תוכלי לראות אותה באתר שלי.
להבהרות נוספות, חזרי לפורום ואענה לך.
נסיעה טובה בכל מקרה,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטוס בלי תינוק
סמדר ריינר01/11/2009שלום ליעל,
אין ספק שיהיה לנסיעתך מחיר מבחינת הילדה. מה יהיה המחיר זה קשה מאוד לחזות, אם זה יהיה משהו זמני או ממושך יותר. אין ספק שהיא תיצמד אלייך אחרי חזרתך ואולי תהיה בעיה בשינה וקשיים נוספים. מעבר לזה אני לא מספיק מכירה כדי להגיד לך כי כל ילד זה משהו אחר, יש ילדים שמגיבים קשה יותר ויש כאלה שעובר להם, והם חוזרים לעצמם.
בהצלחה, עם כל החלטה שתיקחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)