לטוס בלי תינוק

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לטוס בלי תינוק
    יעל
    31/10/2009

שלום רב,
    בחודש מרץ הקרוב מתוכננת לי נסיעה לניו יורק מטעם הלימודים למשך שבוע. התכנון היה שבעלי והתינוקת שלי יבואו איתי כדי שלא אעזוב אותה לכל כך הרבה זמן. כעת אני רואה שגם מדובר בעלות מאד גבוהה וגם מאד קריר שם בתקופה זו. אני מתלבטת אם כדאי שאסע בלעדיה. כלומר היא תישאר עם בעלי והסבתות שלה (שאיתה המון). היא תהיה במרץ בת שנה ושלושה חודשים ואני מפחדת שזה ייראה לה כמו נצח ויפתח חרדות נטישה. ראוי לציין שאני כל הזמן איתה, לקחתי שנה חופש וכשאני עוזבת אותה לא קשה לה, אך כשאני חוזרת, היא מאד נצמדת אליי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לטוס בלי תינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילוג על שאלתי

יעל
    01/11/2009

שלום. ראיתי שיתר השאלות נענו ושאלתי לא נענתה. אנא ענו על שאלתי בנוגע לטיסה בלי תינוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסיעה ללא הילד.

נעמה סבג שמש
    02/11/2009

יעל שלום,

נסיעה ללא הילדה לפרק זמן זה אינה פשוטה.
    מידע על ההשלכות תוכלי לקבל בכתבה "עם או בלי ילדים בחופשה" שהתפרסמה בעיתון להיות הורים. תוכלי לראות אותה באתר שלי.
    להבהרות נוספות, חזרי לפורום ואענה לך.

נסיעה טובה בכל מקרה,

נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטוס בלי תינוק

סמדר ריינר
    01/11/2009

שלום ליעל,
    אין ספק שיהיה לנסיעתך מחיר מבחינת הילדה. מה יהיה המחיר זה קשה מאוד לחזות, אם זה יהיה משהו זמני או ממושך יותר. אין ספק שהיא תיצמד אלייך אחרי חזרתך ואולי תהיה בעיה בשינה וקשיים נוספים. מעבר לזה אני לא מספיק מכירה כדי להגיד לך כי כל ילד זה משהו אחר, יש ילדים שמגיבים קשה יותר ויש כאלה שעובר להם, והם חוזרים לעצמם.
    בהצלחה, עם כל החלטה שתיקחי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו