מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תמיכה נפשיתהילה31/10/2009
שלום שמי הילה אמא לילד בן 5.5 ילדי נמצא בגן אשר בתיחלת השנה היו כמה מקרים די עצוהים אשר עברו על בני הדבר הראשון בתיחלת השנה שלחתי לבני שני כריכים אך בכריך השני כאשר בני נגס בו השליכו לו לפח וכך הגננת מצטטת בגן שלנו לא אוכלים שתי כירכים
כאשר בני הגיע הביתה סיפר לי על המעשה וממש הצטמררתי בעלי ניגש לגננת לשאול אותה מה זה צריך להיות אך היא אמרה שהיא לא הייתה בגן באותו זמן הסייעת אתי הייתה הגננת טוענת שהסייעת לא תגיע היא בחופש שבוע ימים אך לפי בדקתנו היא הייתה באותו יום והיאלא נמצאת בחופש פניתי למנהלת החינוך שנמצאת בערייה והיא הייתה עדשיה למיקרה אוקיי הבלגדי
אך בני בעקבות זה הסייעת התחילה להתנקל לילד אתה שקרן אתה חוצפן מאז הילד לא מפסיק להפריע בגן הוא נמצא בלחץ כול הזמן אף פעם גם לא בגנים כודמים שמעתי על בני שהוא מרביץ מפריע במפגשים הילד מספר כדי לעצור בעדו היא תפסה לו את היד חזק תוך כדי תפיסה הגננת אומרת לו אתה שקרן אחרי שהילד שלי שמע את מה שהיא אומרת הוא התחיל לבכות ובאותו זמןהגננת עשתה אבחון לילד בני באוןתו רגע הפיג את הכעסים שלו על הדף של האיבחון שבו בוחנת הגננת ילד אחר באותו רגע שהיל שלי קשקש לו על האיבחון אחזה ביד שלו ונתנה לו מכות בראש ואמרה הידיים כועסות עכשיו כאשר פניתי אליה ושאלתי אותה איך הילד שלי התנהג בגן היא אמרה לי לא יפה ואז אני שאלתי אותה ואיך את התנהגת היא הסתכלה עליי בהלם פניתי שוב למנהלת חינוך ושוב פעם היא
לא עזרה לי אז פניתי למשטרה יש לי שאלה בבקשה האים זכותי להעביר ילד לגןאחר כי ילדי חוזר הביתה עצוב וממורמר ואני חסרת אונים
בתודה אמא חסרת אונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה נפשית
סמדר ריינר31/10/2009שלום הילה,
זה נשמע שאת בחלט מרגישה חסרת אונים, אני מבינה שכבר העלית פה את המקרה שלך לפני מספר ימים אך לא עם כל הפרטים האלה וניתנה לך תשובה.
מלבד אמפטיה והבנה לכך שאת מרגישה בודדה מול המערכת ומאוד קשה לך, אני לא יודעת כרגע איך אוכל עוד לסייע לך, מאחר והשאלה שלך (האם זכותי לבקש להעביר את הילד לגן אחר) לא קשורה לפסיכולוגיה, אלא לנהלים של העיריה ומשרד החיננוך, ושם את צריכה לברר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)