בעיות משמעת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות משמעת
    אמא
    01/11/2009

שלום,

ביתי בת השנתיים ו-4 חודשים לא ממושמעת , אם אני מבקשת לעשות משהו אף פעם היא לא עושה, למשל צריך להתלבש זה לא! לנעול נעליים לא! יש בעיות עם שנת צהריים אני צריכה תמיד לשכנע אותה ללכת לישון וזה תמיד במיטה שלנו ואני צריכה לשכב לידה אחרת זה היסטריה שלא נגמרת היא יכולה לבכות כאילו עושים לה משהו זה נשמע נורא. בזמן האחרון היא פשוט מצפצפת עליי היא מאוד קשורה לאבא אותו היא מחבקת ומנשקת ואני כאילו מחוץ לעניינים. אני מאוד נפגעת מזה שהיא יותר קשורה לסבתא ולא אליי ולא ברור לי למה אולי אני מנסה להציב לה גבולות והם לא כי הסבתא פשוט מאפשרת לה הכל וכשאנחנו אצלה אז אני בכלל לא בתמונה כאילו אני לא קיימת. נורא פוגע בי אני נמצאת במצב נפשי נורא. אני פשוט לא יודעת מה לעשות? מה לעשות עם הבכי האינסופי שכל פעם שאני מבקשת משהו אז זה לאאאאאאאאאאאאאא!!! אני מממממממממש מתוסכלת מהמצב.

אודה לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות משמעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות משמעת

סמדר ריינר
    01/11/2009

שלום אמא,
    זה נשמע שאת מאוד נעלבת מבתך הקטנה, ולפעמים זה קצת נשכח שהיא כל כך קטנה ואת המבוגרת ורוב הכוח נמצא בידיים שלך.
    האם את עושה עוד דברים עם הילדה מבלד להציב לה גבולות? לשחק איתה? להשתובב איתה? להגיד לה לפעמים כן ע משהו שהיא מבקשת, או שנוצר מצב ששתיכן כבר כל כך בסטרס אחת מהשניה ומפחדות איך האינטראציה הוכלת להיות עד שזה נהיה נבואה שמגשימה את עצמה, ואת רבות בסוף?
    ילדות רבות סביב גיל 3 (לפעמים יותר מוקדם ולפעמים יותר מאוחר) מעדיפות את אבא כי זה השלב האדיפלי, וגם ילדים רבים אוהבים את סבתא וסבא כי סבים זה תמיד כיף והם לא דורשים שום דבר ולא אומרים לא. זה נורמלי לגמרי ולא אישי נגדך.
    תנסי להירגע, לנצל את ימי הגשם כדי לשחק קצת עם הילדה בבית, על השטיח, בלי שצריך להתלבש, לנעול נעליים וכו', תשאירי קצת לאבא שלה מטלות - כמו לרחוץ אותה או להשכיב אותה לישון, ותנסי להיזכר שאתן בעצם אוהבות אחת את השניה והכל בסדר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו